Peelings, microdermabrasie

Intensieve huidverbeteringsbehandelingen met de producten van IK Skin Perfection. 


"Maak kennis met onze specialisaties!"  - Beautysalon Chantal Siegerswoude


Pumpkin peel 30

De maanden oktober t/m april zijn dé ideale maanden om je huid te verbeteren met fruitzuren.

Deze pumpkin peeling geeft de huid een goede doorbloeding, werkt anti-ageing, tegen acne en pigmentatie. Het geeft de huid ook nog eens mooie glow.  Deze behandeling is alleen te boeken van oktober t/m april.

Inclusief wenkbrauwen epi/waxen. - 30 minuten.

€40

Pumpkin peel 45

Deze behandeling is alleen te boeken van oktober t/m april.

Inclusief wenkbrauwen epi/waxen. - 45 minuten.

€55

Pumpkin peel 60       TIP!

Inclusief wenkbrauwen epi/waxen en het speciale Microbiotic Celluse masker, het masker zorgt binnen 15 minuten dat de roodheid van de peeling verdwenen is. Deze behandeling is alleen te boeken van oktober t/m april. - 60 minuten.

€70


Extra om bij te boeken: oogmasker +€5, gezichtsmasker + €6 en/of serum +€11 (overgebleven inhoud van het flesje serum krijg je mee naar huis). Maskers en serums gebruiken we van merk BeautyFace.

Wenkbrauwen of wimpers verven? +€8,50 per deel verven. Henna wenkbrauwen +€17,50. Bovenlip, wangen of kin waxen? +€7,50 per deel waxen.

Bio peel 45

Bio peel is een 100% natuurlijke kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie. De huid gaat zich van binnen uit herstellen. Ook heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking. De huid voelt na de behandeling zeer zacht en glad aan. De huid heeft een natuurlijke glow en de huidtextuur is verfijnd.

Deze peeling kan het hele jaar door geboekt worden. Inclusief wenkbrauwen epi/waxen. - 45 minuten.

€50

Bio peel 60    TIP!

Incl. wenkbrauwen epi/waxen - 60 minuten.

€60

Diamand microdermabrasie

Microdermabrasie verwijdert dode huidcellen zodat de huid beter in staat is om werkstoffen uit producten op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. Ook krijgt de huid een betere doorbloeding en stimuleert het de aanmaak van nieuwe cellen. Inclusief wenkbrauwen epi/waxen. - 45 minuten.

€45