Ontspanning Extenso & Treatments

"Waar huidverzorging en ontspanning samen kunnen gaan."  - Extenso Skincare

"Droom weg en ontspan." - Treatments


Extenso meet me

In deze behandeling: reiniging, scrub, wenkbrauwen epi/waxen, hydraterend masker en aanbrengen 24H cream. Ook ontvang je een reissetje met producten t.w.v. €15,90. In het reissetje zit een foam cleanser, peeling/scrub, hydraterend masker en een hydraterende dag/nachtcrème.


+/- 40 minuten.

€43

Extenso relax

Relax met deze behandeling! In deze behandeling verwacht jij: een korte reinigingsmassage, scrub, wenkbrauwen epi/waxen, massage van het gezicht, masker met korte penselenmassage, een bakje koffie/thee en aanbrengen 24H cream.

+/- 60 minuten.

€45

Extenso seizoensspecial TIP!

Deze behandeling is afgestemd op het seizoen en de behoefte van jouw huid.

Laat je verrassen in deze behandeling en ontvang een fullsize Micellar water 2 in 1 van Extenso cadeau t.w.v. €23,50!

Inclusief wenkbrauwen epi/waxen.

Geldig in de maanden april en mei 2024.

+/- 40 minuten.

€40

Ceylon Treatments

Ontspan en geniet van de heerlijke geuren van Treatments. In deze behandeling kan je een reiniging van de rug, scrubben van de rug, massage van de rug en insmeren van de rug met bodylotion verwachten. 

Ook droom je weg want de hele salon ruikt naar Ceylon, zelfs de warme doeken die gebruikt worden tijdens de behandeling.

+/- 30 minuten.

€30

Extenso relax & Ceylon Treatments TIP!

Combi deal! Behandeling Extenso Relax + behandeling Ceylon Treatments.

+/- 90 minuten.

€70


Extra om bij te boeken: oogmasker +€5, gezichtsmasker + €6 en/of serum +€11 (overgebleven inhoud van het flesje serum krijg je mee naar huis). Maskers en serums gebruiken we van merk BeautyFace.

Wenkbrauwen of wimpers verven? +€8,50 per deel verven. Henna wenkbrauwen +€17,50. Bovenlip, wangen of kin waxen? +€7,50 per deel waxen.Waarom Extenso?

Extenso is een 'no nonsense' merk dat zich enkel richt op de basis van huidverzorging.

Extenso is 100% vegan, rijk aan natuurlijke ingrediënten en bevat zorgvuldig geselecteerde werkstoffen. De producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën, overbodige geur- en kleurstoffen en uiteraard dierproefvrij.

Waarom Treatments?

Alle producten van Treatments zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ook zijn alle ingrediënten van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën.

Treatments is geïnspireerd door Japan, Bhutan, Ceylon en Bolivia. Allemaal droombestemmingen met heerlijke geuren. Droom jij weg met deze behandeling?