Huidverzorging

"Waar huidverzorging en ontspanning samen gaan."


Extenso is een kwaliteit goed huidverzorgingsmerk. Dit merk is: dierproefvrij, bevat het geen overbodige parabenen, minerale oliën en geur- en kleurstoffen. Ook is dit merk 100% vegan! Bij deze behandelingen gebruiken we een borstelapparaat. Het borstelapparaat werkt niet alleen ontspannend, maar maakt de huid ook 6 keer beter schoon. Alle behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes. Mocht u last hebben van acne, dan raden wij de behandeling: "IK Skin & Acne" aan.


EXTENSO HAPPINESS

Een snelle huidverzorgingsbehandeling die bestaat uit het reinigen van de huid, een scrub en wenkbrauwen epileren/harsen. Daarna wordt er een dag- en nachtcrème (24 H cream) aangebracht.

- 30 minuten: €26,-

EXTENSO RELAX

Een huidverzorgingsbehandeling die bestaat uit: het reinigen van het gezicht en hals met een zachte reiningsborstel,  wenkbrauwen in model epileren/harsen, een kleimasker voor op het gezicht en hals, daarna wordt er een dag- en nachtcrème aangebracht en worden de wenkbrauwen gestyled met de wenkbrauwmake-uplijn van Perfect Eyelash. 

- 45 minuten: €38,-

EXTENSO ZEN

Deze huidverzorgingsbehandeling is wat uitgebreider dan de "EXTENSO RELAX" behandeling.

Deze behandeling bestaat uit: een reiniging van het gezicht en hals met een zachte reinigingsborstel. De wenkbrauwen worden in de gewenste vorm geëpileerd/geharst, massage van het gezicht/hals/decolleté, een kleimasker wordt aangebracht op het gezicht en hals, daarna worden de wenkbrauwen gestyled met de wenkbrauwmake-uplijn van Perfect Eyelash. 

- 60 minuten: €45,50

EXTENSO HARMONY

Een hele uitgebreide huidverzorgingsbehandeling die bestaat uit: het reinigen + diepte reiniging van het gezicht met een zachte reinigingsborstel. Hierna volgt een heerlijke schuimreiniging. Daarna worden de wenkbrauwen geëpileerd/geharst in het gewenste model, een massage van het gezicht/hals/decolleté, er wordt een kleimasker aangebracht op het gezicht en hals. Hierna wordt er een dag- nachtcrème aangebracht én dagmake-up.

- 80 minuten: €59,50


Boek voordelig deze extra module(s) bij, bij uw huidverzorgingsbehandeling!

Wenkbrauwen verven: + €7,50 - wimpers verven: + €7,50 - wenkbrauwen verven met henna: + €14,50 - bovenlip harsen: +€7,50 - kin harsen: +€7,50 - lipmasker: +€5 - oogmasker: +€5 en/of een extra gezichtsmasker: +€10,-. Dit kunt u bij het boeken van een afspraak vermelden bij: "opmerkingen" of de behandeling er bij boeken.