Huidverzorging, ontspanning en wellness

"Waar huidverzorging en ontspanning samen gaan." - huidverzorgingsbehandelingen Extenso Skincare

"Droom weg en ontspan" - bodytreatment Treatments


Extenso x BeautyFace

Een behandeling met de producten van Extenso en het oogmasker + serum van het merk BeautyFace. Deze behandeling bestaat uit een reiniging, scrub, oogmasker met gezichtsmasker of onzuiverheden verwijderen, korte massage rondom de ogen, aanbrengen serum en 24H cream. Je krijgt het flesje serum mee naar huis t.w.v. €11! Inclusief wenkbrauwen epi/waxen - 45 minuten. 

Online te boeken onder het kopje "actie".

€45

Extenso Meet Me

Ontmoet Extenso! Deze behandeling bestaat uit: een reiniging, scrub, wenkbrauwen epi/waxen, hydraterend gezichtsmasker en aanbrengen dag/nachtcrème. Inclusief setje skincare producten t.w.v. €15,90. - 45 minuten

€46

Extenso Relax 

Relax met deze behandeling! In deze behandeling worden de wenkbrauwen geëpileerd/geharst, een massage reiniging, gentle scrub, masker met een korte penseelmassage en aanbrengen 24H cream. - 5o minuten.

€41,50

Ceylon Treatments 

Ontspan en geniet van de heerlijke geuren van Treatments. In deze behandeling kan je een reiniging van de rug, scrubben van de rug, massage van de rug en insmeren van de rug met bodylotion verwachten. Eventueel kan je ook een setje Treatments kopen in de salon vanaf €14,95.  - 30 minuten.

€29,50

Combi deal ontspanning

Geniet van 2 ontspannende behandelingen: Extenso Relax (50 minuten) en Ceylon Treatments (30 minuten). 

€70

Combi deal Extenso en Treatments 

Maak niet alleen kennis met Extenso maar ook met Treatments! Deze combi deal is een combinatie van Extenso meet me en Ceylon Treatments behandelingen. Na deze behandeling krijg je een setje skincare producten van Extenso mee naar huis t.w.v. €15,90 en een setje Treatments t.w.v. €14,95. - 75 minuten.

€87

Boek voordelig deze extra modules bij, bij jouw huidverzorgingsbehandeling!

Wenkbrauwen verven: +€8,50 - wimpers verven: +€8,50  - wenkbrauwen verven met henna: +€17,50 -  bovenlip harsen: +€7,50 - kin harsen: +€7,50 . Dit kan je bij het boeken van een afspraak vermelden bij: "opmerkingen".


Waarom Extenso?

Extenso is een 'no nonsense' merk dat zich enkel richt op de essentie van huidverzorging.

Extenso is 100% vegan, rijk aan natuurlijke ingrediënten en bevat zorgvuldig geselecteerde werkstoffen. De producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën, overbodige geur- en kleurstoffen en uiteraard dierproefvrij.


Waarom Treatments?

Alle producten van Treatments zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ook zijn alle ingrediënten van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën.

Treatments is geïnspireerd door Japan, Bhutan, Ceylon en Bolivia. Allemaal droombestemmingen met heerlijke geuren.