Gellak, hand- & voetverzorging

"Geef jouw handen en voeten ook de juiste verzorging die ze verdienen."


Bij een hand- of voetverzorging werken we met de producten van Kaeso. Kaeso is vrij van parabenen, sulfaten, propyleenglycol en minerale oliën. Deze producten bevatten hoge kwaliteit werkstoffen.  

Afspraak maken? Klik dan op deze link: https://beautysalonchantal.boekingapp.nl/


Voetverzorging 

Deze behandeling bestaat uit: voeten reinigen, scrubben, nagels knippen en vijlen, eelt verwijderen en aanbrengen voetencrème. 

€42,50

Voetverzorging incl. gelpolish of nagels lakken

Voeten reinigen, scrubben, nagels knippen en vijlen, eelt verwijderen, nagels verzorging, gelpolish, voetenmasker en aanbrengen voetencrème. Kies je voor nagellak, dan krijg je het potje nagellak mee naar huis.

Gelpolish verwijderen bij een nieuwe set: +€15.

€65

Gelpolish voeten

Gelpolish op de voeten. Geniet van ongeveer 4 weken van mooie gelpolish op de nagels van jouw voeten.

€34,50

BIAB gelpolish

BIAB staat voor 'Builder in a Bottle'. BIAB gelpolish zit tussen gelpolish en acrylnagels in. BIAB nagels zijn namelijk dikker dan gelpolish, maar dunner dan acrylnagels. Acrylnagels zijn soms beschadigend voor de eigen nagels en moet eraf gevijld worden als je het er af wil hebben. Gelpolish blijft helaas niet altijd ongeveer 2 weken zitten.

BIAB gellak is verstevigend en voelt dikker aan, maar toch kun je het van je nagels afsoaken, zonder dat je je nagels hoeft te vijlen. Daarom zijn BIAB nagels niet slecht voor je eigen nagels en is het zelfs geschikt voor nagels die snel afbreken. BIAB gellak blijft ongeveer 3 weken zitten. Wij zetten altijd een laagje BIAB onder de gelpolish kleur, omdat het dus langer blijft zitten dan gelpolish.

BIAB gelpolish verwijderen bij een nieuwe set: +€15.

€34,50