GELLAK, HAND- & VOETVERZORGING

Bij een hand- of voetverzorging werken we met de producten van Kaeso. Kaeso is vrij van parabenen, sulfaten, propyleenglycol en minerale oliën. Deze producten bevatten hoge kwaliteit werkstoffen. 

Handverzorging

Last van een droge, schrale handen? Met deze behandeling worden niet alleen de handen verzorgt, maar ook de nagels en de nagelriemen. Na deze behandeling heeft u verzorgde nagels en zachte handen. 

40 minuten: €34,50

Voetverzorging Mini

Denkt u wel aan uw voeten? Uw voeten hebben ook de juiste verzorging nodig. In deze behandeling worden de voeten, de nagels en de nagelriemen verzorgt.

30 minuten: €28,50

Voetverzorging Compleet

In deze complete voetverzorging behandeling, worden de voeten meer verzorgt dan bij de Voetverzorging Mini behandeling. Extra: eelt wordt verwijderd, warme voetenbad met etherische oliën en een hydraterend voetenmasker. 

65 minuten: €49,50

Hand- of voetverzorging specials

Bereidt uw behandeling uit met 1 van de onderstaande Specials behandelingen!

GRIGI nagels lakken

Nagels lakken met het Italiaanse nagellakmerk Grigi. Keuze uit 40 kleuren. Na het lakken krijg u het potje nagellak mee naar huis.

10 minuten: €3,99


Als losse behandeling boeken? 

15 minuten: €10,-

Gellak 

Gellak is een soort nagellak, maar gellak blijft beter en langer zitten dan nagellak. Ook geeft gellak een betere kleurdekking dan nagellak. 

15 minuten: €12,50


Als losse behandeling boeken?

25 minuten: €20,50

Massage

Boek een massage die de spieren laat ontspannen voor uw handen/armen of voor uw benen/voeten.

10 minuten: €8,50


Als losse behandeling boeken?

15 min. - €13,50