Bamboo Detox

Niet in voorraad

Wanneer jij de huid diep wilt gaan reinigen, is dit bruisende masker de oplossing! Het geactiveerde bamboehoutskool in dit gezichtsmasker trekt als een magneet vuil en bacteriën aan. De combinatie van Kaolin en vulkanische klei zorgt voor het verwijderen van onzuiverheden en afvalstoffen.

Het resultaat: stimuleert de celvernieuwing, helpt poriën te verfijnen, intense energieboost voor de doffe, vermoeide huid en zorgt voor een zachte, frisse en gezonde uitstraling. 

Toepassing: breng dit masker aan op de gereinigde huid (we raden aan om na het reinigen de huid te scrubben zodat het masker dieper in de huid werkt). Hoe maakt je dit masker? Doe een beetje poeder in het IK Skin Perfection maskerbakje en doe een paar druppen lauwwarm water bij. Meng met de IK Skin Perfection maskerkwast tot een 'papje' en smeer dat op jouw gezicht en hals. Laat het masker 15 tot 20 minuten inwerken. Het masker droogt uit. Vervolgens het masker weer nat maken en het masker er af halen met sponsje of met een washandje. Daarna de Eye Cream, een serum of een 24H Cream aanbrengen voor het beste resultaat. 

Huidtype: dit masker is geschikt voor alle huidtypen.  

Bamboo Detox masker zit in een plastic bak en bevat 70 gram. Het masker wordt geleverd met IK Skin Perfection maskerbakje en maskerkwast. 

Ingrediënten: Kaolin, Sodium Bicarbonate, Charcoal Powder, Bentonite, Citric Acid, Illite, Cyclodextrin, Montmorillonite, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil 

43,20 €