Make-up / Visagie


Boek nu jouw make-upbehandeling in via: https://beautysalonchantal.boekingapp.nl/


Dag- of avond make-up

Heb je een feestje? Of een ander speciaal gelegenheid? Of wil je weten hoe je make-up kan gaan gebruiken? Laat ons dan jouw make-up doen!

Heb jij een allergie en kan je niet tegen make-up? Wij hebben ook minerale make-up, speciaal ontwikkeld voor mensen met een allergie en/of een gevoelige huid. 

€27,50

Bruidsmake-up incl. proefmake-up

Bruidsmake-up bestaat uit 1 x proefmake-up en 1x make-up op de dag zelf. Ook krijg je een lipstick naar keuze mee.

Heb jij een allergie en kan je niet tegen make-up? Wij hebben ook minerale make-up, speciaal ontwikkeld voor mensen met een allergie en/of een gevoelige huid. - Let op, de lipstick die je mee krijgt is dan niet mineraal. 

Wil je dat wij bij jouw langs komen? Stuur dan even een e-mail naar: beautysalon-chantal@hotmail.com of bel naar 0642543419. Op locatie rekenen wij namelijk een meerprijs i.v.m. de reiskosten.

€55,00

Wenkbrauwpenseel Extenso

Op zoek naar een goed wenkbrauwpenseel? Geschikt om wenkbrauwpoeder of pomade netjes aan te brengen op de wenkbrauwen.  Let op! Dit product gaat uit ons assortiment. Daarom is dit product in de SALE.

4,79 € 7,99 €

Bellaoggi Oogschaduwstick NR:7 - Perfect Nude

Oogschaduw in waterdichte stick, ultra gepigmenteerd en extreem strak. Dankzij de formule die rijk is aan wassen en pigmenten. Deze oogschaduwstick blijft tot 8 uur volle, heldere en intense kleur geven, zonder vlekken of strepen.  Kleur: perfect nude - NR:7. Tip: door de uitdraaiende verpakking biedt de mogelijkheid om meerdere effecten te verkrijgen; het kan namelijk worden toegepast als oogschaduw, eyeliner, maar ook als een potlood op de onderste rand van het oog.

6,50 €

Bellaoggi Oogschaduwstick NR: 8 - Pearl Ice-coffee

Oogschaduw in waterdichte stick, ultra gepigmenteerd en extreem strak. Dankzij de formule die rijk is aan wassen en pigmenten. Deze oogschaduwstick blijft tot 8 uur volle, heldere en intense kleur geven, zonder vlekken of strepen. Kleur: pearl ice-coffee NR:8. - geeft een glans effect. Tip: door de uitdraaiende verpakking biedt de mogelijkheid om meerdere effecten te verkrijgen; het kan namelijk worden toegepast als oogschaduw, eyeliner, maar ook als een potlood op de onderste rand van het oog. 

6,50 €

Bellaoggi Oogschaduwstick NR:10 - Mat London Grey

Oogschaduw in waterdichte stick, ultra gepigmenteerd en extreem strak. Dankzij de formule die rijk is aan wassen en pigmenten. Deze oogschaduwstick blijft tot 8 uur volle, heldere en intense kleur geven, zonder vlekken of strepen. Kleur: mat London-grey (donkergrijs) - NR:10. - geeft een matte dekking. Tip: door de uitdraaiende verpakking biedt de mogelijkheid om meerdere effecten te verkrijgen; het kan namelijk worden toegepast als oogschaduw, eyeliner, maar ook als een potlood op de onderste rand van het oog. 

6,50 €

Bellaoggi Oogschaduwstick NR:11 - Pearl Red Wine

Oogschaduw in waterdichte stick, ultra gepigmenteerd en extreem strak. Dankzij de formule die rijk is aan wassen en pigmenten. Deze oogschaduwstick blijft tot 8 uur volle, heldere en intense kleur geven, zonder vlekken of strepen. Kleur: pearl red wine (donkerrood met glans effect) - NR:11. Tip: door de uitdraaiende verpakking biedt de mogelijkheid om meerdere effecten te verkrijgen; het kan namelijk worden toegepast als oogschaduw, eyeliner, maar ook als een potlood op de onderste rand van het oog. 

6,50 €

Bellaoggi Oogschaduwstick NR:12 - Mat Extra Black

Oogschaduw in waterdichte stick, ultra gepigmenteerd en extreem strak. Dankzij de formule die rijk is aan wassen en pigmenten. Deze oogschaduwstick blijft tot 8 uur volle, heldere en intense kleur geven, zonder vlekken of strepen. Kleur: mat extra black (zwart met matte dekking) - NR:12 Tip: door de uitdraaiende verpakking biedt de mogelijkheid om meerdere effecten te verkrijgen; het kan namelijk worden toegepast als oogschaduw, eyeliner, maar ook als een potlood op de onderste rand van het oog. 

6,50 €