Make-up en bruidsmake-up


Boek nu jouw make-upbehandeling in via: https://beautysalonchantal.boekingapp.nl/


Dag- of avond make-up

Heb je een feestje? Of een ander speciaal gelegenheid? Of wil je weten hoe je make-up kan gaan gebruiken? Laat ons dan jouw make-up doen!

Heb jij een allergie en kan je niet tegen make-up? Wij hebben ook minerale make-up, speciaal ontwikkeld voor mensen met een allergie en/of een gevoelige huid. - met de minerale make-up lijn rekenen wij €5,- extra op de behandelprijs.

Wil je dat wij bij jouw langs komen? Stuur dan even een e-mail naar: beautysalon-chantal@hotmail.com of bel naar 0642543419. Op locatie rekenen wij namelijk een meerprijs i.v.m. de reiskosten.

€29,50

Bruidsmake-up incl. proefmake-up

Bruidsmake-up bestaat uit 1 x proefmake-up en 1x make-up op de dag zelf. Ook krijg je een lipstick naar keuze mee.

Heb jij een allergie en kan je niet tegen make-up? Wij hebben ook minerale make-up, speciaal ontwikkeld voor mensen met een allergie en/of een gevoelige huid. Met de minerale make-up lijn rekenen wij €10,- extra op de behandelprijs. Let op, de lipstick die je mee krijgt is dan niet mineraal. 

Wil je dat wij bij jouw langs komen? Stuur dan even een e-mail naar: beautysalon-chantal@hotmail.com of bel naar 0642543419. Op locatie rekenen wij namelijk een meerprijs i.v.m. de reiskosten.

€59

Ruby Glamour oogschaduw - Eveline

Een oogschaduwpalette van Eveline Cosmetics met hierin 12 kleuren, geïnspireerd op zeldzame stenen. Inclusief een dubbelzijdig oogschaduwpenseel. Met de platte kant breng je eenvoudig de oogschaduw aan op het ooglid. De fluffy kant is ideaal voor blenden.  Kleuren in deze palette: - ROSE QUARTS: Matte Ivoor - CALCITE: Mat Licht Nude - ROSE DIAMOND: Glanzend Metallic Roze - AGATE: Zacht Mat Licht Bruin - CORAL: Mat Koraal - CRYSTAL: Glanzend Champagne Goud - AMBER: Glanzend Metallic Koper Bruin - RUBY: Mat Terra-cotta - JASPER: Mat Diep Rood / Burgundy - TOPAZ: Glanzend Roze-rood - TOURMALINE: Glanzend Metallic Diep Burgundy - GEMSTONE: Mat Diepbruin

9,95 € 14,95 €

Charming Mocha oogschaduw - Eveline

Een oogschaduwpalette van Eveline Cosmetics met allerlei bruine kleuren, geïnspireerd op koffie. Het Eveline Eyeshadow Palette Mocha bevat zowel matte als glanzende en metallic kleuren.  Inclusief een dubbelzijdig oogschaduwpenseel. Met de platte kant breng je eenvoudig de oogschaduw aan op het ooglid. De fluffy kant is ideaal voor blenden. Kleuren in deze palette: - FLAT WHITE: glanzend warm crème - LATTE: mat licht crème - CAPPUCCINO: mat licht bruin - MOCHA: mat mocha - MACCHIATO: glanzend rose bruin - FRAPPE: mat midden bruin - ARABICA: glanzend licht bruin - ICED COFFEE: glanzend burgundy - IRISH COFFEE: mat oranje bruin - ESPRESSO: mat bruin - DOPPIO: mat donkerbruin - AMERICANO: glanzend donker bruin

9,95 € 14,95 €

Bellaoggi Oogschaduwstick NR:4 - Love Ocean

Oogschaduw in waterdichte stick, ultra gepigmenteerd en extreem strak. Dankzij de formule die rijk is aan wassen en pigmenten. Deze oogschaduwstick blijft tot 8 uur volle, heldere en intense kleur geven, zonder vlekken of strepen. Kleur: love ocean (blauw) - NR:4 Tip: door de uitdraaiende verpakking biedt de mogelijkheid om meerdere effecten te verkrijgen; het kan namelijk worden toegepast als oogschaduw, eyeliner, maar ook als een potlood op de onderste rand van het oog. 

6,50 €

Bellaoggi Oogschaduwstick NR:5 - Good In Green

Oogschaduw in waterdichte stick, ultra gepigmenteerd en extreem strak. Dankzij de formule die rijk is aan wassen en pigmenten. Deze oogschaduwstick blijft tot 8 uur volle, heldere en intense kleur geven, zonder vlekken of strepen. Kleur:  good in green (groen) - NR:5 Tip: door de uitdraaiende verpakking biedt de mogelijkheid om meerdere effecten te verkrijgen; het kan namelijk worden toegepast als oogschaduw, eyeliner, maar ook als een potlood op de onderste rand van het oog.  

6,50 €

Bellaoggi Oogschaduwstick NR:6 - Golden Stone

Oogschaduw in waterdichte stick, ultra gepigmenteerd en extreem strak. Dankzij de formule die rijk is aan wassen en pigmenten. Deze oogschaduwstick blijft tot 8 uur volle, heldere en intense kleur geven, zonder vlekken of strepen. Kleur:    golden stone (goud) - NR:6 Tip: door de uitdraaiende verpakking biedt de mogelijkheid om meerdere effecten te verkrijgen; het kan namelijk worden toegepast als oogschaduw, eyeliner, maar ook als een potlood op de onderste rand van het oog. 

6,50 €

Bellaoggi Oogschaduwstick NR:7 - Perfect Nude

Oogschaduw in waterdichte stick, ultra gepigmenteerd en extreem strak. Dankzij de formule die rijk is aan wassen en pigmenten. Deze oogschaduwstick blijft tot 8 uur volle, heldere en intense kleur geven, zonder vlekken of strepen.  Kleur: perfect nude - NR:7. Tip: door de uitdraaiende verpakking biedt de mogelijkheid om meerdere effecten te verkrijgen; het kan namelijk worden toegepast als oogschaduw, eyeliner, maar ook als een potlood op de onderste rand van het oog.

6,50 €

Bellaoggi Oogschaduwstick NR: 8 - Pearl Ice-coffee

Oogschaduw in waterdichte stick, ultra gepigmenteerd en extreem strak. Dankzij de formule die rijk is aan wassen en pigmenten. Deze oogschaduwstick blijft tot 8 uur volle, heldere en intense kleur geven, zonder vlekken of strepen. Kleur: pearl ice-coffee NR:8. - geeft een glans effect. Tip: door de uitdraaiende verpakking biedt de mogelijkheid om meerdere effecten te verkrijgen; het kan namelijk worden toegepast als oogschaduw, eyeliner, maar ook als een potlood op de onderste rand van het oog. 

6,50 €

Bellaoggi Oogschaduwstick NR:10 - Mat London Grey

Oogschaduw in waterdichte stick, ultra gepigmenteerd en extreem strak. Dankzij de formule die rijk is aan wassen en pigmenten. Deze oogschaduwstick blijft tot 8 uur volle, heldere en intense kleur geven, zonder vlekken of strepen. Kleur: mat London-grey (donkergrijs) - NR:10. - geeft een matte dekking. Tip: door de uitdraaiende verpakking biedt de mogelijkheid om meerdere effecten te verkrijgen; het kan namelijk worden toegepast als oogschaduw, eyeliner, maar ook als een potlood op de onderste rand van het oog. 

6,50 €

Bellaoggi Oogschaduwstick NR:11 - Pearl Red Wine

Oogschaduw in waterdichte stick, ultra gepigmenteerd en extreem strak. Dankzij de formule die rijk is aan wassen en pigmenten. Deze oogschaduwstick blijft tot 8 uur volle, heldere en intense kleur geven, zonder vlekken of strepen. Kleur: pearl red wine (donkerrood met glans effect) - NR:11. Tip: door de uitdraaiende verpakking biedt de mogelijkheid om meerdere effecten te verkrijgen; het kan namelijk worden toegepast als oogschaduw, eyeliner, maar ook als een potlood op de onderste rand van het oog. 

6,50 €

Bellaoggi Oogschaduwstick NR:12 - Mat Extra Black

Oogschaduw in waterdichte stick, ultra gepigmenteerd en extreem strak. Dankzij de formule die rijk is aan wassen en pigmenten. Deze oogschaduwstick blijft tot 8 uur volle, heldere en intense kleur geven, zonder vlekken of strepen. Kleur: mat extra black (zwart met matte dekking) - NR:12 Tip: door de uitdraaiende verpakking biedt de mogelijkheid om meerdere effecten te verkrijgen; het kan namelijk worden toegepast als oogschaduw, eyeliner, maar ook als een potlood op de onderste rand van het oog. 

6,50 €