Make-up en bruidsmake-up


Boek nu jouw make-upbehandeling in via: https://beautysalonchantal.boekingapp.nl/


Dag- of avond make-up

Heb je een feestje? Of een ander speciaal gelegenheid? Of wil je weten hoe je make-up kan gaan gebruiken? Laat ons dan jouw make-up doen!

Heb jij een allergie en kan je niet tegen make-up? Wij hebben ook minerale make-up, speciaal ontwikkeld voor mensen met een allergie en/of een gevoelige huid. - met de minerale make-up lijn rekenen wij €5,- extra op de behandelprijs.

Wil je dat wij bij jouw langs komen? Stuur dan even een e-mail naar: beautysalon-chantal@hotmail.com of bel naar 0642543419. Op locatie rekenen wij namelijk een meerprijs i.v.m. de reiskosten.

€29,50

Bruidsmake-up incl. proefmake-up

Bruidsmake-up bestaat uit 1 x proefmake-up en 1x make-up op de dag zelf. Ook krijg je een lipstick naar keuze mee.

Heb jij een allergie en kan je niet tegen make-up? Wij hebben ook minerale make-up, speciaal ontwikkeld voor mensen met een allergie en/of een gevoelige huid. Met de minerale make-up lijn rekenen wij €10,- extra op de behandelprijs. Let op, de lipstick die je mee krijgt is dan niet mineraal. 

Wil je dat wij bij jouw langs komen? Stuur dan even een e-mail naar: beautysalon-chantal@hotmail.com of bel naar 0642543419. Op locatie rekenen wij namelijk een meerprijs i.v.m. de reiskosten.

€64,50

Bellaoggi Oogschaduwstick NR:7 - Perfect Nude

Oogschaduw in waterdichte stick, ultra gepigmenteerd en extreem strak. Dankzij de formule die rijk is aan wassen en pigmenten. Deze oogschaduwstick blijft tot 8 uur volle, heldere en intense kleur geven, zonder vlekken of strepen.  Kleur: perfect nude - NR:7. Tip: door de uitdraaiende verpakking biedt de mogelijkheid om meerdere effecten te verkrijgen; het kan namelijk worden toegepast als oogschaduw, eyeliner, maar ook als een potlood op de onderste rand van het oog.

6,50 €

Bellaoggi Oogschaduwstick NR: 8 - Pearl Ice-coffee

Oogschaduw in waterdichte stick, ultra gepigmenteerd en extreem strak. Dankzij de formule die rijk is aan wassen en pigmenten. Deze oogschaduwstick blijft tot 8 uur volle, heldere en intense kleur geven, zonder vlekken of strepen. Kleur: pearl ice-coffee NR:8. - geeft een glans effect. Tip: door de uitdraaiende verpakking biedt de mogelijkheid om meerdere effecten te verkrijgen; het kan namelijk worden toegepast als oogschaduw, eyeliner, maar ook als een potlood op de onderste rand van het oog. 

6,50 €

Bellaoggi Oogschaduwstick NR:10 - Mat London Grey

Oogschaduw in waterdichte stick, ultra gepigmenteerd en extreem strak. Dankzij de formule die rijk is aan wassen en pigmenten. Deze oogschaduwstick blijft tot 8 uur volle, heldere en intense kleur geven, zonder vlekken of strepen. Kleur: mat London-grey (donkergrijs) - NR:10. - geeft een matte dekking. Tip: door de uitdraaiende verpakking biedt de mogelijkheid om meerdere effecten te verkrijgen; het kan namelijk worden toegepast als oogschaduw, eyeliner, maar ook als een potlood op de onderste rand van het oog. 

6,50 €

Bellaoggi Oogschaduwstick NR:11 - Pearl Red Wine

Oogschaduw in waterdichte stick, ultra gepigmenteerd en extreem strak. Dankzij de formule die rijk is aan wassen en pigmenten. Deze oogschaduwstick blijft tot 8 uur volle, heldere en intense kleur geven, zonder vlekken of strepen. Kleur: pearl red wine (donkerrood met glans effect) - NR:11. Tip: door de uitdraaiende verpakking biedt de mogelijkheid om meerdere effecten te verkrijgen; het kan namelijk worden toegepast als oogschaduw, eyeliner, maar ook als een potlood op de onderste rand van het oog. 

6,50 €

Bellaoggi Oogschaduwstick NR:12 - Mat Extra Black

Oogschaduw in waterdichte stick, ultra gepigmenteerd en extreem strak. Dankzij de formule die rijk is aan wassen en pigmenten. Deze oogschaduwstick blijft tot 8 uur volle, heldere en intense kleur geven, zonder vlekken of strepen. Kleur: mat extra black (zwart met matte dekking) - NR:12 Tip: door de uitdraaiende verpakking biedt de mogelijkheid om meerdere effecten te verkrijgen; het kan namelijk worden toegepast als oogschaduw, eyeliner, maar ook als een potlood op de onderste rand van het oog. 

6,50 €