Huidverbetering met IK Skin Perfection

"Huidverbeterende producten met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten die daadkrachtig werken bij ieder denkbare huidwens- of probleem. Zelfs voor de (extreem) gevoelige huid."                           

- IK Skin Perfection 


Boek voordelig deze extra module(s) bij, bij jouw huidverbeteringsbehandeling!

Wenkbrauwen verven: +€8,50 - wimpers verven: +€8,50  -  wenkbrauwen verven met henna: +€17,50 -  bovenlip harsen: +€7,50 - kin harsen: +€7,50. Dit kan je bij het boeken van een afspraak vermelden bij: "opmerkingen".


IK behandeling + box producten

In deze behandeling: reiniging, scrub, wenkbrauwen epi/waxen, hydraterend masker, aanbrengen serum, 24H cream en oogcrème.

Ook ontvang je een productenbox t.w.v. €49,95 met allerlei travelsize producten: silk, scrub, double mask en het hyaluron serum.  


+/- 40 minuten behandeling.

Incl. productenbox t.w.v. €49,95. Let op! Nog maar 17x beschikbaar. Deze behandeling kan je boeken onder het kopje: 'actie'.

€57,50

IK aangepast op huidtype

Wil jij je huid verbeteren? In deze behandeling van 60 minuten gaan we aan de slag met jouw huidwensen en wat jouw huid nodig heeft. 

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes, zelfs bij acne huid of bij een (zeer) gevoelige huid.
Dit kan omdat wij in deze behandeling de producten aanpassen op jouw huidtype. Inclusief wenkbrauwen epi/waxen.


+/- 60 minuten behandeling.

€52,50

IK aangepast op huidtype + fullsize serum

Wil jij je huid verbeteren? In deze behandeling van 90 minuten gaan we aan de slag met jouw huidwensen en wat jouw huid nodig heeft.

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes, zelfs bij acne huid of bij een (zeer) gevoelige huid. Dit kan omdat wij in deze behandeling de producten aanpassen op jouw huidtype. Inclusief wenkbrauwen epi/waxen.


+/- 90 minuten behandeling.

Incl. fullsize product t.w.v. €40,95.

€80

Onzuiverheden verwijderen

Verwijderen van onzuiverheden zoals acne, mee-eters of gerstekorrels. Inclusief reiniging en aanbrengen dag/nachtcréme.

Per 15 minuten: €17,50

€17,50

IK fruitzuurbehandeling

De maanden oktober t/m april zijn de ideale maanden om je huid te verbeteren met fruitzuren. Deze pumpkin peeling geeft de huid een goede doorbloeding, werkt anti-ageing, tegen acne en pigmentatie. Het geeft de huid ook nog eens mooie glow. Inclusief wenkbrauwen epi/waxen.


+/- 60 minuten behandeling.

Specialisatie Beautysalon Chantal - Huidverbetering

€55

Diamond microdermabrasie

Microdermabrasie verwijdert dode huidcellen zodat de huid beter in staat is om werkstoffen uit producten op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. Ook krijgt de huid een betere doorbloeding en stimuleert het de aanmaak van nieuwe cellen. Inclusief wenkbrauwen epi/waxen.


+/- 60 minuten behandeling.

Specialisatie Beautysalon Chantal - Huidverbetering.

€55

Natuurlijke kruidenpeeling

Bio peel is een 100% natuurlijke kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie. De huid gaat zich van binnen uit herstellen. Ook heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking. De huid voelt na de behandeling zeer zacht en glad aan. De huid heeft een natuurlijke glow en de huidtextuur is verfijnd.


Deze peeling kan het hele jaar door geboekt worden. Inclusief wenkbrauwen epi/waxen.

+/- 60 minuten behandeling.

Specialisatie Beautysalon Chantal - Huidverbetering.

€55

Waarom IK Skin Perfection?

Gelukkig wordt de oorsprong van cosmetica steeds belangrijker. Steeds meer mensen willen weten welke ingrediënten verwerkt zijn in cosmeticaproducten en wat deze doen met de huid. Bij veel cosmeticagebruikers is het helaas nauwelijks bekend dat veel verzorgende producten 'belastende' en 'irriterende' stoffen bevatten, die slecht zijn voor de huid en mogelijk zelfs voor onze gezondheid. Transparantie, veiligheid en eerlijkheid over onze producten staan bij IK Skin Perfection centraal. Maar wat onderscheidt IK Skin Perfection van reguliere cosmetica?

IK Skin Perfection werkt alleen met 'groene cosmeceuticals'. We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter. 

Door de hoge dosering werkstoffen zorgen wij voor een intensieve huidverbetering. Ook worden verschillende huidaandoeningen, zoals acne, rosacea en pigmentaties, dieper in de huid aangepakt, daar waar de oorzaak zich bevindt. Zo verbetert de huidstructuur, verminderen huidirritaties en ziet de huid er weer stralend en gezond uit!  

Wil jij je huid verbeteren? 

Wist jij trouwens dat een mooie, gezonde huid 33% uit voeding bestaat? 33% door naar de schoonheidsspecialist te gaan en 33% door thuis met de juiste huidverbeteringsproducten aan de slag te gaan.