Huidverbetering

"Dat beetje extra wat u niet kan bereiken thuis met uw eigen huidverbeteringsroutine."


IK Skin Perfection werkt alleen met 'groene cosmeceuticals'. We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Door hoge dosering werkstoffen zorgen wij voor intensieve huidverbetering, Ook worden verschillende huidaandoeningen zoals acne, rosacea en pigmentaties dieper in de huid aangepakt, daar waar de oorzaak zich bevindt. Zo verbetert de huidstructuur, verminderen huidirritaties en ziet de huid er weer stralend en gezond uit! 

Deze behandelingen zijn gericht op huidverbetering. In deze behandelingen worden bijvoorbeeld machines gebruikt, fruitzuren, peeling en speciale maskers. "Dat beetje extra wat u niet kan bereiken thuis met uw eigen huidverbeteringsroutine."


IK SKIN POWER TREATMENT

Geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de zeer gevoelige huiden.

Maak kennis met de producten van IK Skin Perfection! Huidverbeterend en natuurlijk in 1 product. Deze "Skin Boost" behandeling is een echte vochtbooster voor uw huid!


Wat gebeurt er in deze behandeling? - Huidanalyse, reiniging met borstelapparaat, diepte reiniging (gommage), wenkbrauwen epileren/harsen, hydraterend masker en aanbrengen oog crème en 24 H crème. Ook worden de wenkbrauwen gestyled (incl. tips).

45 minuten: €40,50

DETOX YOUR SKIN POWER TREATMENT

Voor de normale tot vette huidtypes.

Huidverbetering met de producten van IK Skin Perfection en met apparaten om de poriën diep te kunnen reinigen.


Wat gebeurt er in deze behandeling? - Huidanalyse, reiniging met borstelapparaat, diepte reiniging met microdermabrasie, wenkbrauwen epileren/harsen, serum inmasseren met bindweefselmassage borstels, bamboo detox met matcha masker, eye treatment en aanbrengen 24 H crème en oog crème. Ook worden de wenkbrauwen gestyled en krijgt u advies over voeding en over de producten.

- 60 minuten: €51,-

RELIFT YOUR SKIN POWER TREATMENT

Voor rimpels, fijne lijntjes en/of verslapping van de contouren.

Rimpels en fijne lijntjes.... die zien we liever (nog) niet. We willen mooi oud worden! Daarom is het goed om de tekenen van het ouder worden aan te pakken.

In deze behandeling verdunnen we de opperhuid en stimuleren we de cellen die collageen, elastine en bindweefselcellen moeten aanmaken. De spankracht van uw huid wordt verbetert, fijne lijntjes verminderen en de tekenen van vermoeidheid en veroudering vervagen. Incl. wenkbrauwen epileren/harsen.

- 70 minuten: €68,-

ACNE POWER TREATMENT

Voor de onzuivere huid, acne en/of acnelittekens.

Met milde en effectieve zuren wordt er, afhankelijk van het type acne, een doelgericht acneprogramma opgesteld. 

Hiermee wordt uw huid gereguleerd en zullen imperfecties verminderen. Ook krijgt u tips over voeding, lifestyle en product advies. 

- 50 minuten: €51,50


Boek voordelig deze extra module(s) bij, bij uw huidverzorgingsbehandeling!

Wenkbrauwen verven: + €7,50 - wimpers verven: + €7,50  - wenkbrauwen verven met henna: + €14,50 -  bovenlip harsen: +€7,50 - kin harsen: +€7,50 - lipmasker: +€5 - oogmasker: +€5 en/of een extra gezichtsmasker: +€10,-. Dit kunt u bij het boeken van een afspraak vermelden bij: "opmerkingen" of de behandeling er bij boeken.