IK Skin Perfection huidverbetering

"Huidverbeterende producten met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten die daadkrachtig werken bij ieder denkbare huidwens- of probleem. Zelfs voor de (extreem) gevoelige huid."  - IK Skin Perfection 


IK aangepast op huidtype

IWil jij je huid verbeteren? In deze behandeling van 60 minuten gaan we aan de slag met jouw huidwensen en wat jouw huid nodig heeft.

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes, zelfs bij acne huid of bij een (zeer) gevoelige huid.

Dit kan omdat wij in deze behandeling de producten aanpassen op jouw huidtype. Inclusief wenkbrauwen epi/waxen. 

+/- 60 minuten.

€55

IK & gevoelige huid

Een mild en effectieve behandeling die jouw huid verlichting biedt bij gevoeligheden en roodheid. De reactiviteit van jouw huid wordt verminderd. Een behandeling die jou ontspanning biedt en jouw huid voorziet van ultiem comfort en verfrissing. Jouw huid wordt in balans gebracht met als doel een gezonde en sterke huid op te bouwen. 

Inclusief wenkbrauwen epi/waxen en het speciale Microbiotic Celluse masker, het masker zorgt binnen 15 minuten dat de huid gekalmeerd wordt. 

+/- 45 minuten.

€65

Onzuiverheden verwijderen

Verwijderen van onzuiverheden zoals acne, mee-eters of gerstekorrels. Inclusief reiniging en aanbrengen dag/nachtcrème. 

 (Elke) 15 minuten.

€17,50

IK ontmoet jou!

In deze behandeling ontmoet je de sfeer van Beautysalon Chantal en de huidverbeteringsproducten van IK Skin Perfection. 

Je krijgt een huidverbeteringsbehandeling van 45 minuten en je ontvangt informatie over de productenbox die je mee krijgt naar huis t.w.v. €49,95. 

Inclusief wenkbrauwen epi/waxen. 

+/- 45 minuten.

€65

IK seizoensspecial TIP!

Deze behandeling is afgestemd op het seizoen en de behoefte van jouw huid. Laat je verrassen in deze behandeling en ontvang een fullsize Hyaluron serum of het Retinolc serum cadeau t.w.v. €45,25!

 Inclusief wenkbrauwen epi/waxen. 

+/- 60 minuten.

€75


Extra om bij te boeken: oogmasker +€5, gezichtsmasker + €6 en/of serum +€11 (overgebleven inhoud van het flesje serum krijg je mee naar huis). Maskers en serums gebruiken we van merk BeautyFace.

Wenkbrauwen of wimpers verven? +€8,50 per deel verven. Henna wenkbrauwen +€17,50. Bovenlip, wangen of kin waxen? +€7,50 per deel waxen.


Waarom IK Skin Perfection?

Gelukkig wordt de oorsprong van cosmetica steeds belangrijker. Steeds meer mensen willen weten welke ingrediënten verwerkt zijn in cosmeticaproducten en wat deze doen met de huid. Bij veel cosmeticagebruikers is het helaas nauwelijks bekend dat veel verzorgende producten 'belastende' en 'irriterende' stoffen bevatten, die slecht zijn voor de huid en mogelijk zelfs voor onze gezondheid. Transparantie, veiligheid en eerlijkheid over onze producten staan bij IK Skin Perfection centraal. Maar wat onderscheidt IK Skin Perfection van reguliere cosmetica?

IK Skin Perfection werkt alleen met 'groene cosmeceuticals'. We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter. 

Door de hoge dosering werkstoffen zorgen wij voor een intensieve huidverbetering. Ook worden verschillende huidaandoeningen, zoals acne, rosacea en pigmentaties, dieper in de huid aangepakt, daar waar de oorzaak zich bevindt. Zo verbetert de huidstructuur, verminderen huidirritaties en ziet de huid er weer stralend en gezond uit!  

Wil jij je huid verbeteren? 

Wist jij trouwens dat een mooie, gezonde huid 33% uit voeding bestaat? 33% door naar de schoonheidsspecialist te gaan en 33% door thuis met de juiste huidverbeteringsproducten aan de slag te gaan.