Huidverbetering

Bijna* alle huidverbeteringsbehandelingen zit wenkbrauwen epileren/harsen en stylen er standaard bij in. *Geldt alleen niet voor de behandeling: IK Skin & EXCM en de IK Specials behandelingen.

Clean My Skin

Voor de normale, gecombineerde of vette huid.

Met de producten van IK Skin Perfection én met huidverbeteringsapparatuur wordt de huid diep gereinigd en wordt de vochtgehalte in de huid op peil gebracht. 

35 min. €30,-

IK & My Skin

Voor alle huidtypes. 

Met milde en effectieve producten reinigen en verzorgen we uw huid. Met deze behandeling kunt u kennis maken met de natuurlijke, huidverbeteringsproducten van IK Skin Perfection. Uw huid voelt na deze behandeling zacht, fris en gezond aan.

40 min - €40,-

IK Skin & Acne

Voor de onzuivere huid, acne en/of acnelittekens.

Met milde en effectieve zuren wordt er, afhankelijk van het type acne, een doelgericht acneprogramma opgesteld. Hiermee wordt uw huid gereguleerd en zullen imperfecties verminderen. Ook krijgt u tips over voeding, lifestyle en productadvies.

50 min. - €50,-

IK Skin & Redness

Voor de (zeer) gevoelige, geïrriteerde en/of rode huid.

Een mild en effectief behandelprogramma die uw huid verlichting biedt bij gevoeligheden en roodheid. De reactiviteit van uw huid wordt verminderd. Een behandeling die u ontspanning biedt en uw huid voorziet van ultiem comfort en verfrissing. Uw huid wordt in balans gebracht met als doel om een gezonde en een sterke huid op te bouwen.


55 min. - €57,-

IK Skin & Age

Voor rimpels, fijne lijntjes en/of verslapping van de contouren.

Rimpels en fijne lijntjes.... die zien we liever (nog) niet. We willen mooi oud worden! Daarom is het goed om de tekenen van het ouder worden aan te pakken. 

In deze behandeling verdunnen we de opperhuid en stimuleren we de cellen die collageen, elastine en bindweefselcellen moeten aanmaken. De spankracht van uw huid wordt verbetert, fijne lijntjes verminderen en de tekenen van vermoeidheid en veroudering vervagen.
65 min. - €75,-

IK Skin & EXCM

Voor eczeem, psoriasis en hoofhuidproblemen.

Met deze behandeling kalmeren en voeden we de huid op basis van natuurlijke producten. De producten zijn zo natuurlijk, dat deze producten geschikt zijn voor alle leeftijden (ook voor baby's)!

Het verschil tussen de producten van IK Skin Perfection en van andere eczeem producten? Dat is dat de producten van IK Skin Perfection huideigenidentieke stoffen bevat, zonder conserveermiddelen, vaseline/paraffine en parfum.

Na deze behandeling krijgt u advies over EXCM+ serum en EXCM+ cream, die u ook in fullsize verpakking mee krijgt (t.w.v. €75,90). Ook krijgt u tips over voeding.

25 min. - €80,-

IK Skin Perfection Specials

Bereidt u behandeling uit met 1 van de onderstaande IK SKIN PERFECTION SPECIALS en voorzie uw huid in no time van maximaal resultaat! 

Healty Reset Massage

Voor alle huidtypes.

Boek deze special erbij en geniet van een ontspannende massage met anti-age en kalmerende grepen.

15 min. - €10,-

Als losse behandeling boeken? 

- 25 min. €20,-

Collageen Eyes

Geschikt voor vermoeide ogen, donkere kringen, fijne lijntjes en vochtwallen. 

Intensieve hydratatie voor de ogen met een ontspannende oogmassage.

25 min. - €17,50

Als losse behandeling boeken?

- 25 min. - €23,-

Organic Gommage

Voor alle huidtypes.

Intensieve diepte reiniging waarbij de doorbloeding wordt gestimuleerd en dode huidcellen worden verwijderd.

 20 min. - €15,-

Als losse behandeling boeken? 

- 20 min. - €22,50

Pumpkin Peeling

Voor de normale, rijpere, onzuivere, vette en gecombineerde huid.

Daadkrachtige, enzymatische peeling met een unieke combinatie van werkstoffen zorgt voor een sterke doorbloeding. Een echte boost voor uw huid!

20 min. - €15,-

Als losse behandeling boeken?

- 20 min. - €22,50

Destress Peel Off Mask

Voor alle huidtypes.

Dankzij het huidherstellende vermogen en de kalmerende werking op de bloedcirculatie ziet uw huid er na dit unieke masker uitgerust en zichtbaar verfrist uit. Uw huid voelt fluweelzacht aan.

20 min. - €25,-

Als losse behandeling boeken?

- 30 min. - €45,-


Organic Modeling Mask

Voor de normale, droge en rijpere huid.

Uw huid wordt gevoed en gelift met dit bijzondere verwarmende masker. U ervaart direct resultaat: een gladde, stevige en elastische huid.

25 min. €25,-


Als losse behandeling boeken?

35 min. - €45,-