Deep Lifting Booster Serum - BeautyFace

Dit serum stimuleert de celgroei, voor een rimpelverzachtend effect en merkbaar verstevigd huidbeeld. De elasticiteit van de huid neemt toe en het verminderd uithangen van de huid. 

Toepassing: reinig eerst jouw huid met bijvoorbeeld de Silk of met de Milk cleanser. Scrub jouw huid 1 á 2 keer per week zodat het serum goed wordt opgenomen door de huid. Breng daarna 2 druppels serum aan op jouw gezicht en laat het goed in trekken. Daarna breng je een dag/nachcreme aan en overdag breng je ook zonnebrandspray aan op jouw gezicht.

Huidtype: geschikt voor alle huidtypes, maar het meest geschikt voor de oudere huid (anti-aging).

De Deep Lifting Serum zit in een glazen potje met een druppelaar en bevat 10 ml. 

Ingrediënten: AQUA, GLYCERINE, ACETYL HEXAPEPTIDE 8, HUMAN GROWTH FACTOR HGH*, RH POLYPEPTIDE (KGF; Keratinocyte Growth Factor), PENTAPEPTYDE 37, TOCOPHERYL ACETATE, GLUTATHIONE, CECROPIN, VITAMIN COMPLEX, PHENOXYETHANOL, POLYGLYCERYL-3 ESTERS.   

HGH (*ook wel afgekort tot GH) is een humaan hormoon dat wordt gemaakt in de hypofysevoorkwab. De belangrijkste functie is het stimuleren van de productie en afgifte van groeifactoren. Het groeihormoon beïnvloedt slechts enkele soorten cellen. Het heeft een directe werking op cellen in het weefsel. Huiddikte en stevigheid nemen toe. Rimpels verminderen en het ontstaan ervan vertraagt. Hier wordt een nagebootste variant toegepast met dezelfde eigenschappen voor een periodieke huidverbetering en als een anti aging. Niet toxisch, heeft geen invloed op de hormoonhuishouding. 

11,00 €