Pure Active Peeling - dieptereiniging Extenso

-20%

Met deze milde peeling (op basis van fruitzuren) worden dode huidcellen op een huidvriendelijke manier losgeweekt. Met behulp van fijne scrubkorreltjes worden de dode huidcellen verwijderd, celvernieuwing bevorderd en de huid verdund. 

Huidtype: voor alle huidtypes. Heeft u last van acne met witte koppen (whiteheads) of van rimpels, dan raden we aan om de lysing te gebruiken. 

Het resultaat: de peeling verwijderd de dode huidcellen door de scrubkorrels maar omdat dit een peeling is, heeft het ook een werking van de lysing. Na he t gebruik van de peeling kunnen producten zoals maskers, serums en crèmes beter worden opgenomen door de huid.

Toepassing: Reinig eerst het gezicht met een reinigingsproduct, breng daarna de peeling met natte handen aan op het gezicht. Maak ronde beweging over het hele gezicht, hals en decolleté (uitgezonderd de ogen). Laat daarna het product nog 3 minuten inwerken. Vervolgens de peeling afhalen met lauwwarm water of met een reinigingsspons. Breng hierna een masker of een 24H crème aan.

De Pure Active Peeling zit in een plastic tube en bevat 100 ml.

20,40 € 25,50 €
Please select variants first