Hyaluronic Acid oogmasker - BeautyFace

Hyaluronic Acid oogmasker heeft veel actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong (vegan!). Dankzij de optimale vocht herstellende compositie van hyaluronzuur en vitamine E is de huid tot in de diepste laag gehydrateerd. Regenereert en voedt, verbetert de elasticiteit en stevigheid en  versterkt de huidbarrière.

Na toepassing ziet de huid er gladder, stralend en flexibeler uit. Ook geeft heeft een mooie teint en is de huid goed gehydrateerd.

De unieke formule in combinatie met het katoenen masker, gedrenkt in een serum met hoogwaardige actieve ingrediënten laat na een behandeling al resultaat zien.  

Geschikt voor alle huidtypes, het meest gericht voor een droge huid. 

Toepassing: reinig jouw ogen met de Silk of met de Soft Cleansing Milk, breng hierna het oogmasker aan. Laat het oogmasker 15 minuten inwerken. Daarna breng je het Eye serum aan van BeautyFace en een eye cream van Extenso of van IK Skin Perfection.

LET OP! Dit product kan je eenmalig gebruiken. Je gebruikt dit masker als een booster voor je huid.

Ingrediënten: AQUA, SODIUM HYALURONATE, HYALURONIC ACID, ALPHA TREHALOSE DIHYDRATE, 1,3 PROPANADIOL, GLYCERIN, AMINO ACID AGENTS, ALPHA TOCOPHEROL, D-SORBITOL, LACTIC ACID, HYDROXETHYL CELLULOSE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL, SALICYLIC ACID, SORBIC ACID, FRAGRANCE (FROM NATURAL FRUIT & PLANT OIL)

5,00 €