Collagen oogmasker - BeautyFace

De Collagen oogmasker (is vegan!) bestaat uit actieve ingrediënten voor een beschadigde huid zoals collageen peptiden, zeealg en hyaluron. Deze ingrediënten herstellen de huidcellen en neemt de dichtheid, dikte en elasticiteit van de huid toe.

Na gebruik ziet de huid er verjongd, zachter en helder uit met een gezonde teint en glow. De unieke formule in combinatie met het katoenen masker, gedrenkt in een serum met hoogwaardige actieve ingrediënten laat na een behandeling al resultaat zien.

Geschikt voor alle huidtypes, het meest gericht op anti-age (30 jaar en ouder).

Toepassing: reinig jouw ogen met de Silk of met de Soft Cleansing Milk, breng hierna het oogmasker aan. Laat het oogmasker 15 minuten inwerken. Daarna breng je het Eye serum aan van BeautyFace en een eye cream van Extenso of van IK Skin Perfection.

LET OP! Dit product kan je eenmalig gebruiken. Je gebruikt dit masker als een booster voor je huid. 

Ingrediënten: AQUA, COLLAGEN TRIPEPTIDE, HYALURONIC ACID, SODIUM HYALURONATE, FOCUS VESICULOSIS (SEAWEED) EXTRACT, 1,3 PROPANADIOL, GLYCERIN, ALPHA TOCOPHEROL, LACTIC ACID, HYDROXETHYL CELLULOSE, BENZYL ALCOHOL, SALICYLIC ACID, SORBIC ACID, FRAGRANCE (FROM NATURAL FRUIT & PLANT OIL)

5,00 €