Honey Sheet Face Mask gezichtsmasker - BeautyFace

Honey sheet face mask is gemaakt van optimale compositie van honing met gehydrolyseerde mout en tarwe proteïnen en heeft zo het voedende en regenererende effecten op de droge huid. Stimuleert metabolisme activiteit van cellen met een corrigerende en structurerende werking. Versterkt de huidlaag en voorkomt vochtverlies. De huid wordt zachter, delicaat en flexibel. 

Het katoenen masker bevat een gecondenseerde vitamine bom van kiwi extract, waardevolle bron van vitaminen en sporenelementen. De huid is na de toepassing erg glad, gehydrateerd, stralend, soepel en elastischer. 

Hoe breng ik het masker aan? Je brengt het masker aan op een gereinigde huid, gebruik hiervoor bijvoorbeeld de Silk reiniging. Laat het masker 10 tot 15 minuten inwerken. Heb je niet genoeg tijd? Druk met je handen het masker goed tegen je huid aan, Je zult zien dat je huid vochtig is door het masker. Haal het katoenen masker er af en laat het vochtige laagje op je huid 10 tot 15 minuten inwerken. Hierna haal je het (restje) masker er af met vochtige wattenschijfjes of met gezichtsponsjes en breng je een serum (voor een extra boost) en/of een dag/nachtcrème aan op jouw gezicht en hals.

Tip! Wil je het masker gebruiken maar is het heel warm? Leg het masker (zonder papierenverpakking) even in de koelkast. Het masker is daarna heerlijk koud om het aan te brengen op je gezicht. Is het die dag juist heel koud? Leg dan het masker (zonder papierenverpakking) in een bak met warm water, dan is het masker juist heerlijk warm om aan te brengen op jouw gezicht.

LET OP! Dit masker kan je maar 1 keer gebruiken.

Ingrediënten: AQUA, MEL EXTRACT, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, SODIUM HYALURONATE, 1,3 PROPANADIOL, GLYCERIN, AMINO ACID AGENTS, ACTINIDIA CHINESIS (KIWI) FRUIT EXTRACT, L-ASCORBIC ACIDS, ALPHA TOCOPHEROL, LACTIC ACID, HYDROXETHYL CELLULOSE, BENZYL ALCOHOL, SALICYLIC ACID, SORBIC ACID, FRAGRANCE (FROM NATURAL FRUIT & PLANT OIL) 

6,00 €