"Van huidverzorging tot huidverbetering"

Onze merken

IK Skin Perfection, MAYEE & Extenso Skincare

Wij werken alleen met de beste producten die geschikt zijn voor jouw huid. Daarom werken wij ook met 3 merken, hierdoor zit er altijd een gezichtslijn bij die het beste bij jou en jouw huid past!

Waarom IK Skin Perfection?

Gelukkig wordt de oorsprong van cosmetica steeds belangrijker. Steeds meer mensen willen weten welke ingrediënten verwerkt zijn in cosmeticaproducten en wat deze doen met de huid. Bij veel cosmeticagebruikers is het helaas nauwelijks bekend dat veel verzorgende producten 'belastende' en 'irriterende' stoffen bevatten, die slecht zijn voor de huid en mogelijk zelfs voor onze gezondheid. Transparantie, veiligheid en eerlijkheid over onze producten staan bij IK Skin Perfection centraal. Maar wat onderscheidt IK Skin Perfection van reguliere cosmetica?

IK Skin Perfection werkt alleen met 'groene cosmeceuticals'. We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter.

Door de hoge dosering werkstoffen zorgen wij voor een intensieve huidverbetering. Ook worden verschillende huidaandoeningen, zoals acne, rosacea en pigmentaties, dieper in de huid aangepakt, daar waar de oorzaak zich bevindt. Zo verbetert de huidstructuur, verminderen huidirritaties en ziet de huid er weer stralend en gezond uit!

Waarom MAYEE?

Ik ben MAYEE, de eerste eerlijke skincare voor zichtbare huidverbetering voor jou! Ik ben ontwikkeld door professionele huidverzorgingsspecialisten met +20 jaar ervaring in skincare. Wij willen de beauty wereld transparanter maken, want zeg nou zelf, weet jij welke bullshit er allemaal in jouw verzorgingsproducten zit die je dagelijks op je gezicht- en lichaam smeert? Precies, daarom ben ik er!

Overigens ben ik gemaakt met een unieke formule. Want die +20 jaar ervaring van mijn bedenkers zorgen ervoor dat ik vol zit met enkel de juiste ingrediënten en het beste resultaat voor jouw huid! En ik ga verder dan jou een gezonde en stralende huid geven. Ik geef je pure, eerlijke verzorging. Healthy skin, happy skin!

Mijn receptuur is serieus en professioneel, maar mijn ziel zit vol fun en happy vibes. De wereld verandert continue, daarom blijf ik mijzelf ook continue ontwikkelen. Ik wil een trendsetter zijn, ben misschien een beetje eigenwijs, maar dit alles omdat ik jou, jouw huid en de wereld om ons heen het beste wil geven. Ik ben de evolutie én de revolutie in huidverzorging!

Op mijn verpakking, die overigens natuurlijk volledig recyclebaar is, staat de Transparancy Matrix. Hiermee kun je precies zien waarvan ik gemaakt ben en of dit aansluit bij jouw levensstijl. Zo weet jij echt wat jij op je gezicht aanbrengt, wel zo fijn! Am I your match made in heaven?

Waarom Extenso?

Extenso is een 'no nonsense' merk dat zich enkel richt op de basis van huidverzorging.

Extenso is 100% vegan, rijk aan natuurlijke ingrediënten en bevat zorgvuldig geselecteerde werkstoffen. De producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën, overbodige geur- en kleurstoffen en uiteraard dierproefvrij.


Waarom Treatments? - Lichaamsverzorging

Alle producten van Treatments zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ook zijn alle ingrediënten van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën.

Treatments is geïnspireerd door Japan, Bhutan, Ceylon en Bolivia. Allemaal droombestemmingen met heerlijke geuren. Droom jij weg met onze Ceylon Treatments lichaamsbehandeling?