Mineral Sun SPF50 - IK Skin Perfection

Deze krachtige en hydraterende minerale zonnebrandcrème beschermt jouw gezicht optimaal tegen de zon. Deze zonnebrandcrème voelt niet plakkerig, smeert prettig uit en laat (zoals vele andere zonnebrandcrèmes) geen witte waas achter. Wel zo prettig als gezichtscrème! Het Zinc Oxide (non-nano) beschermt jouw huid perfect én tast het zeeleven en het koraal niet aan. De crème heeft een UVA én UVB-zonbescherming.

Het resultaat: goed beschermt tegen UVA en UVB straling en hydrateert de huid optimaal. 

Toepassing: reinig jouw gezicht met de Silk. Breng daarna deze zonnebrandcrème aan op jouw gezicht/hals/decolleté en herhaal dat om de 2 uur, zo ben je goed beschermt tegen UVA en UVB straling. Vergeet je ook niet om jouw lichaam goed in te smeren tegen UVA en UVB straling? Gebruik dan de SUN SPF50 van IK Skin Perfection!

Huidtype: geschikt voor alle huidtypes.

Tip! In plaats van de Hyamax kan je dus ook de Mineral SPF50 gebruiken. Het is niet alleen een zonnebrandcrème voor je gezicht, het hydrateert de huid ook! Perfect voor alle seizoenen maar vooral in de zomer.

De Mineral Facial Sunscreen SPF50 zit in een sugar cane tube (milieuvriendelijke verpakking)  en bevat 50ml. 

Ingrediënten: Aqua, ZincOxide, VitisViniferaSeedOil, PerseaGratissima(Avocado)Oil, CetearylOlivate, SorbitanOlivate, HydrogenatedEthythexylOlivate, HydrogenatedOliveOilUnsaponifiables, Capric/CaprylicTriglyceride, Cetearyl, CetearylAlcohol, SesamumIndicum(Sesame)SeedOil, HelianthusAnuus(Sunflower)SeedOil, Tocopherol, TitaniumDioxide, TheobromaGrandiflorumSeedButter, MacadamiaIntegrifolia(Macadamia)Oil, CarthamusTinctorius(Safflower)SeedOil, AnthemisNobilisFlowerOil, CamelliaSinensisLeafExtract, CucumisSativusFruitExtract, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Phenethyl Alcohol, Silica, Lecithin.  

49,95 €