BHA powerhero - Mayee

Speciaal ontwikkeld voor de vette en onzuivere huid. Met de BHA PowerHero creëer jij thuis een intensieve schoonheidsbehandeling. Deze unieke formulering bevat toverhazelaar en 2% salicylzuur, waardoor de huid gekalmeerd wordt en onzuiverheden, puistjes en mee-eters worden aanpakt. Je poriën lijken kleiner en het voorkomt ook nog eens nieuwe onzuiverheden.

Het resultaat: de huid wordt gekalmeerd en onzuiverheden, puistjes en mee-eters worden aanpakt

Toepassing: Ik ben de tweede stap in jouw beauty routine. Breng de BHA PowerHero dun aan op een gereinigd gezicht. Vermijdt hierbij de ogen. Laat de exfoliant minimaal 2 minuten inwerken, en vervolg met je serum en crème. Start om de 3 dagen en bouw op tot dagelijks gebruik, afhankelijk van de behoefte. Eventueel kun je mij lokaal gebruiken op oneffenheden. Gebruik mij alleen in de avond. Bescherm je huid in de ochtend met een SPF. Breng daarna een 24H crème aan voor het beste resultaat.

Huidtype: geschikt voor de vette huid. Speciaal geschikt voor een onzuivere huid met puistjes.

Ingrediënten: AQUA, NIACINAMIDE, SALICYLIC ACID, INULIN, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, GLYCERYL STEARATE, FRUCTOSE, PARFUM, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, CELLULOSE GUM, SODIUM BENZOATE, GLYCERIN, INULIN LAURYL CARBAMATE

Dit product heeft een pipet en bevat 50 ml.

30,00 €
Op voorraad