VEEL GESTELDE VRAGEN WEBSHOP

                     "Kan ik kleuren uittesten voor ik ze koop?"

- Je kunt bij ons in de Beautysalon make-up, huidverzorging en huidverbeteringsproducten uittesten.

                     "Wanneer kan ik mijn pakket verwachten?"

- Pakketten worden dezelfde werkdag tot 15:30 uur naar het DHL punt gebracht om verstuurd te kunnen worden. De dag er na zou je het pakket kunnen verwachten mits de pakketbezorger(ster) geen vertraging heeft opgelopen. 

                     "Kan ik mijn pakket ook volgen?"

- Wij sturen een track&trace nummer naar je toe via de e-mail. (Alleen als er een e-mailadres is opgegeven). 

                     "Kan ik mijn product(en) terug sturen?"

- Ja, dat kan (binnen 14 dagen) mits het product(en) niet is gebruikt en niet open is gemaakt. De verzendkosten zijn voor jou, maar je krijgt het bedrag van het product(en) terug gestort op jouw bankrekening.

                    "Naar welk adres kan ik mijn product(en) terug sturen?"

- Je kunt de product(en) retour sturen, vergeet niet het retourformulier bij te voegen. Je kan je product(en) terug sturen naar het onderstaande adres:  

Beautysalon Chantal 
Skoallelân 7
9248 SB
Siegerswoude

"Waar kan ik het retourformulier vinden?"

- Hiernaast vind je het retourformulier:


                "Ik weet niet wat voor huidtype ik heb, hoe bestel ik de juiste producten voor mij huid?"

- Producten voor een normale huidtype kan gebruikt worden bij alle huidtypes, ook staat er bij (bijna) elk product wat voor huidtype er het beste bij past. Als het er niet bij staat, is het geschikt voor elk huidtype. Ook kan je kijken op de pagina: Voeding, niet alleen tips over voeding maar ook welke producten er bij horen. Mocht je niet weten wat het beste bij jouw huid past, kan je ons een bericht sturen via de e-mail (beautysalon-chantal@hotmail.com) of via 0642543419. 

                   "Waar kan ik een kortingscode invoeren?"

- Voordat je de bestelling betaald, kijk je bij "overzicht van de bestellingen tonen" bovenaan op je scherm. Daar klik je op en dan kan je een kortingscode invoeren bij: "promotiecode".  Gratis verzending boven €50,- gaat automatisch, je hebt daarvoor geen kortingscode nodig.

         

                    "Ik heb een vraag die hier niet tussen staat, waar kan ik mijn vraag stellen?"

- Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan gerust een bericht naar: beautysalon-chantal@hotmail.com of naar 0642543419 (sms/whatsapp). Wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden. 

                    "Hoe gaat er met mijn privé gegevens om?"            

- Wij zijn er van bewust dat jij vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. In het document hiernaast laten we jou weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.