VEEL GESTELDE VRAGEN WEBSHOP

                     "Kan ik kleuren uittesten voor ik ze koop?"

- U kunt bij ons in de Beautysalon make-up, huidverzorging en huidverbeteringsproducten uittesten.

                     "Wanneer kan ik mijn pakket verwachten?"

- Pakketten worden dezelfde werkdag tot 15:30 uur naar het DHL punt gebracht om verstuurd te kunnen worden. De dag er na zou u het pakket kunnen verwachten mits de pakketbezorger(ster) geen vertraging heeft opgelopen. 

                     "Kan ik mijn pakket ook volgen?"

- Wij sturen een track&trace nummer naar u toe via de e-mail. (Alleen als er een e-mailadres is opgegeven). 

                     "Kan ik mijn product(en) terug sturen?"

- Ja, dat kan (binnen 14 dagen) mits het product(en) niet is gebruikt en niet open is gemaakt. De verzendkosten zijn voor u, maar u krijgt het bedrag van het product(en) terug gestort op uw bankrekening.

                    "Naar welk adres kan ik mijn product(en) terug sturen?"

- U kunt uw product(en) retour sturen naar:  

Beautysalon Chantal (t.n.v. Chantal Stob)
Skoallelân 7
9248 SB
Siegerswoude

                     "Wanneer weet ik of het een brievenbuspakketje is of een pakket is?"

- Als het een brievenbuspakketje is, staat dat bij de product beschrijving. Welke producten wel door de brievenbus kunnen zijn bijv.: make-up artikelen, lipbalsems, IK Skin Perfection (Deluxe) set, herbruikbare reinigingssponsjes, lipmaskers, oogmaskers en Extenso Skincare compleet set. Mocht het er dus niet bij staan, dan past het pakketje helaas niet door de brievenbus. 

                      "Ik weet niet wat voor huidtype ik heb, hoe bestel ik de juiste producten voor mij huid?"

- Producten voor een normale huidtype kan gebruikt worden bij alle huidtypes, ook staat er bij (bijna) elk product wat voor huidtype er het beste bij past. Als het er niet bij staat, is het geschikt voor elk huidtype. Mocht je niet weten wat het beste bij uw huid past, kunt u ons een bericht sturen via de e-mail (beautysalon-chantal@hotmail.com) of via 0642543419. 

                     "Ik heb een vraag die hier niet tussen staat, waar kan ik mijn vraag stellen?"

- Staat u vraag er niet tussen? Stuur ons dan gerust een bericht naar: beautysalon-chantal@hotmail.com of naar 0642543419 (sms/whatsapp). Wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden. 

                       "Hoe gaat er met mijn privé gegevens om?"            

- Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. In het document hieronder laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.