Tieners & Mannen

"Woensdag, vrijdag en zaterdag zijn dé dagen dat er speciale tienerbehandelingen geboekt kunnen worden voor alle tieners!" 


Tieners, voor jullie hebben we een speciale actie. Elke woensdag, vrijdag en zaterdag krijgen jullie korting op deze onderstaande behandelingen (de korting is al van de prijs af). Korting geldt voor alle tieners tot en met 19 jaar. 

Mannen, voor jullie hebben we ook een huidverzorgingsbehandeling! Snel, maar toch effectief! 


TIENER wenkbrauwen

Het epileren/harsen van de wenkbrauwen met advies hoe jij jouw wenkbrauwen kan stylen met make-up!

- 20 minuten: €12,-

TIENER wenkbrauwen compleet

Deze behandeling bestaat uit het verven van de wenkbrauwen, wenkbrauwen epileren/harsen, een reiniging, scrub, aanbrengen van een dag/nachtcrème en de wenkbrauwen worden gestyled met wenkbrauwmake-up.

Wenkbrauwverf kunnen wij mengen met andere kleuren verf. Dat is dus niet zo met de behandeling: Tiener Godefroy. Deze verf blijft ook langer zitten dan de Godefroy wenkbrauwverf. 

Tip! Wil je de wimpers ook geverfd hebben? Dat kan voor slechts €1,- extra. 

- 45 minuten: €26,25

TIENER reinigingsbehandeling

Reinigingsbehandeling voor tieners!

Jouw huid wordt gereinigd met een reiniging en diepte reiniging, ook worden de wenkbrauwen in model geharst/ geëpileerd OF worden onzuiverheden verwijderd. Hierna word er een dag- + nachtcrème aangebracht. 

Ook wenkbrauwen verven? + €5,-

Ook de wimpers verven? + €6,-

- 30 minuten: €23,- 

MANNEN behandeling

Een snelle, effectieve huidverzorgings-behandeling voor uw huid!

Deze behandeling bestaat uit: reiniging, scrub, masker, aanbrengen oogcrème en gezichtscrème. Dit allemaal in 30 minuten!

Deze behandeling is niet aan een dag gebonden zoals de tienerbehandelingen.

- 30 minuten: €26,-


Bereidt jouw behandeling uit met...

Een lipmasker: €5 - oogmasker: €5 en/of een extra gezichtsmasker: €10,-. Dit kan je bij het boeken van een afspraak vermelden bij: "opmerkingen" of de behandeling er bij boeken.