Silky Organic Recover Box

Niet in voorraad

De Silky Organic Recover Box is prachtig vormgegeven en bevat producten die veilig en zorgeloos cadeau gegeven kunnen worden. De giftbox is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden die intensive medicatie slikken of chemo/bestralingen ondergaan, maar deze box is ook zeer geschikt al je een (zeer) gevoelige huid hebt.

Wat zit er in de box? Recover 24H Cream mini, Silk reiniging mini, De-Itchy oil mini en een Lip balsem.

Recover: een ultiem, zachte en kalmerende huidherstellende dag- en nachtcrème die de extreem gevoelige en broze huid voedt, herstelt, hydrateert en onmiddellijk verlichting geeft. De Recover crème biedt de eerste hulp bij de gestreste, droge en geïrriteerde huid.

Silk: een ultrazachte, zeer milde reinigingsmilk, lotion met pH hersteller en eye make-up remover in één product. Dit product verwijderd talg en vuil voordat zij de kans krijgen de poriën te verstoppen. Deze milde en romige emulsie is rijk aan vitamines die de energievoer en nieuwe huidcellen stimuleren.

De-Itchy oil: een rijke olie speciaal geschikt voor de gevoelige en geïrriteerde (hoofd)huid. Deze olie wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en bevat veel antioxidanten en vitaminen. De olie verzacht, kalmeert, herstelt en vernieuwt de huid die beschadigd is door intensief medicatiegebruik, chemicaliën, milieu- en weersinvloeden, ook zeer geschikt om littekenweefsel te verminderen. - Kortom: een kalmerende, herstellende olie.

Lip: verzacht jouw lippen onmiddellijk en herstelt zelfs schrale lippen. Deze verzorgende lipbalm beschermt jouw lippen tegen uitdroging en houdt ze soepel. 

Let op! De box is een beetje beschadigd. Daarom nu in de SALE!

39,95 €