Silk en Scrub - reiniging set IK Skin Perfection

SALE

De Silk reiniging van IK Skin Perfection is een ultrazachte, zeer milde reinigingsmilk, lotion met pH hersteller en eye make-up remover in één product. Dit product verwijderd talg en vuil voordat zij de kans krijgen de poriën te verstoppen. Deze milde en romige emulsie is rijk aan vitamines die de energievoer en nieuwe huidcellen stimuleren.

Deze Scrub is een exclusieve crémepeeling die op milde en veilige wijze dode huidcellen verwijdert. Deze 3 in 1 formule is een lysing, peeling en bodyscrub in 1 product. Het verweekt de bovenste laag van de huid waardoor dode huidcellen op effectieve wijze worden verwijderd. Deze scrub stimuleert nieuwe celgroei en de aanmaak van collageen en elastine.

Inclusief herbruikbaar reinigingssponsje.

Huidtype: geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige huid.

Toepassing: de Silk iedere ochtend en avond met vochtige handen gelijkmatig inmasseren over gezicht, hals en decolleté. Daarna afspoelen met lauwwarm water of met een reinigingsspons. Breng vervolgens de scrub aan, daarna even laten inwerken +/- 3 minuten, hierna gelijkmatig inmasseren over gezicht, hals en decolleté en vervolgens afspoelen met lauwwarm water of met een reinigingsspons. Deze scrub 2 keer per week gebruiken. Combineer daarna met een serum, masker of een 24H crème voor het beste resultaat.

Tip! Deze tube is ideaal om mee te nemen op vakantie want het is een travelsize verpakking. Ook kunt u deze reiniging set uit proberen als u nieuwsgierig bent in het natuurlijke, pure, huidverbeteringsmerk IK Skin Perfection.

De Silk en de Scurb van IK Skin Perfection zitten allebei in een plastic tube en bevat elk 50 ml.

! - Dit product past door de brievenbus (brievenbuspakket).

14.95 € 20.90 €
Please select variants first