Scrub mini - reiniging IK Skin Perfection

Deze scrub is een exclusieve crémepeeling die op milde en veilige wijze dode huidcellen verwijdert. Deze 3 in 1 formule is een lysing, peeling en bodyscrub in 1 product. Het verweekt de bovenste laag van de huid waardoor dode huidcellen op effectieve wijze worden verwijderd. Deze scrub stimuleert nieuwe celgroei en de aanmaak van collageen en elastine.

Huidtype: geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige huid.

Het resultaat: egaliseert fijne lijntjes en pigment, verbetert teint en textuur, verfijnt poriën, herstelt de pH waarde, bevordert celvernieuwing en verwijdert op milde wijze dode huidcellen.

Toepassing: reinig eerst de huid, vervolgens de scrub aanbrengen, daarna even laten inwerken +/- 3 minuten, hierna gelijkmatig inmasseren over gezicht, hals en decolleté en vervolgens afspoelen met lauwwarm water of met een reinigingsspons. Deze scrub 2 keer per week gebruiken. Combineer daarna met een serum, masker of een 24H crème voor het beste resultaat.

Tip! Deze tube is ideaal om mee te nemen op vakantie want het is een travelsize verpakking. Ook kunt u deze reiniging proberen als u nieuwsgierig bent in het natuurlijke, pure, huidverbeteringsmerk IK Skin Perfection.   

De Scrub zit in een plastic tube en bevat 50 ml.

! - Dit product past door de brievenbus (brievenbuspakket).

9,95 €
Please select variants first