Medical box

Niet in voorraad -35%

Deze box bevat slechts 3 producten die perfect in te zetten zijn in combinatie met intensieve medicatie, chemotherapie en zelfs met bestraling. Gedurende intensieve medicatie gebeurt er veel met jouw huid. De huid heeft in die periode rust nodig. Het belangrijkste dat je kan doen, is de huid zoveel mogelijk kalmeren en beschermen door huidverzorgingsproducten te gebruiken zonder belastende toevoegingen. Hiermee zorg je dat de huid minder overgevoelig reageert, niet zo dof en droog wordt en geïrriteerd raakt. Alle producten van IK Skin Perfection helpen jouw huid in balans te houden tijdens de behandeling(en). 

Tip! Dit is ook geschikt voor de (zeer) gevoelige huid.

Recover: Een ultiem, zachte en kalmerende huidherstellende dag- en nachtcrème die de extreem gevoelige en broze huid voedt, herstelt, hydrateert en onmiddellijk verlichting geeft. De Recover crème biedt de eerste hulp bij de gestreste, droge en geïrriteerde huid. 

Silk: is een ultrazachte, zeer milde reinigingsmilk, lotion met pH hersteller en eye make-up remover in één product. Dit product verwijderd talg en vuil voordat zij de kans krijgen de poriën te verstoppen. Deze milde en romige emulsie is rijk aan vitamines die de energievoer en nieuwe huidcellen stimuleren.

De-Itchy oil: een rijke olie speciaal geschikt voor de gevoelige en geïrriteerde (hoofd)huid. Deze olie wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en bevat veel antioxidanten en vitaminen. De olie verzacht, kalmeert, herstelt en vernieuwt de huid die beschadigd is door intensief medicatiegebruik, chemicaliën, milieu- en weersinvloeden, ook zeer geschikt om littekenweefsel te verminderen. - Kortom: kalmerende, herstellende olie.

Recover zit in een glazen flesje met pompsysteem. Dit product bevat 50 ml. Silk zit in een plastic tube en bevat 200 ml. De-Itchy oil bevat 50 ml en zit in een glazen potje met pipet. 

Ingrediënten:

86,39 € 129,25 €