Lipmasker collagen hydrogel 3D push up effect

Een lipmasker die uw huid van de lippen hydrateert, herstelt en natuurlijk opvult.

Om een zichtbare effect te geven bestaat dit lipmasker uit speciale stamcellen & plantenextracten. Die stimuleren de doorbloeding, geven een frisse teint en maken uw lippen optisch voller. Maar ook 2 soorten collageen doen hun werk: marine collageen met 70% overeenkomst van de proteïnen die uw huid verdikken, versterken en flexibel maken en peptide collageen dat direct verzachtend en vocht herstellend werkt.

Huidtype: voor alle huidtypes.

Gebruiksaanwijzing: scrub eerst zachtjes uw lippen, maak de lippen schoon met lauwwarm water of met een reinigingsspons. Gebruik daarna dit lipmasker, leg het lipmasker op uw lippen. Laat het masker 15 - 20 minuten inwerken. Gebruik daarna een lipbalsem om uw lippen optimaal te hydrateren.

Tip: wilt u het masker warm hebben? Leg dan het masker met plastic verpakking even in een bak warm water, daarna is het masker warm als u het gebruikt. Wilt u het masker koud hebben? Leg dan het masker met plastic verpakking in de koelkast. Na 15 minuten kunt u het masker gebruiken die verkoelend aanvoelt.

Dit lipmasker kunt u 1 keer gebruiken. 

! - Dit product past door de brievenbus (brievenbuspakket).

5.00 €
Please select variants first