EXCM Serum

Niet in voorraad

Deze serum is een huidopbouwend en huidbarrière versterkend serum met een luchtige samenstelling die snel door de huid wordt opgenomen. Het vermindert direct roodheid en jeuk en verzacht de geprikkelde, extreem gevoelige, droge en geïrriteerde huid. 

Het resultaat: vermindert direct roodheid, vermindert jeuk aanzienlijk, verzacht de huid, verhoogt de huidweerstand, herstelt de aangetaste huid en vermindert huidirritatie.

Toepassing: breng dit serum elke ochtend en avond aan op de gereinigde huid (waar zich huidirritatie bevind). Mocht je erg last hebben van huidirritatie, dan raden we aan om na het serum ook de EXCM Cream aan te brengen voor het beste resultaat. Is jouw huid hersteld? Smeer dan minimaal 1 maand door zodat de huid ook hersteld blijft. 

Ook bij langdurig gebruik veilig zonder bijwerkingen. Een veilig en gezond alternatief voor de bestaande medicinale producten met hydrocortison. 

Huidtype: voor de extreem gevoelige, droge, ruwe, geïrriteerde, jeukende, schilferige en rode huid. Deze serum kan volkomen veilig gebruikt worden door alle leeftijdsgroepen en is zelfs geschikt voor de meest kwetsbare babyhuid.  

EXCM serum zit in een glazen fles met pompsysteem en bevat 50 ml. 

Ingrediënten: ceramide 2, Beta-Glucan, Squalane.

39,99 €