EXCM Cream - IK Skin Perfection

SALE

Deze crème is een voedende, rijke emulsie die wordt ingezet voor zeer effectieve behandeling van de schilferige huid en ruwe huidsymptomen. 

Het resultaat: vermindert schilfervorming, herstelt extreem droge en ruwe huidsymptomen, reduceert roodheid en het vochtgehalte, brengt de huid in balans en herstelt de huidirritatie. 

Huidtype: geschikt voor de extreem gevoelige, droge, ruwe, geïrriteerde, jeukende, schilferige en rode huid. Deze crème kan veilig gebruikt worden door alle leeftijdsgroepen en is zelfs geschikt voor de meest kwetsbare babyhuid. 

Toepassing: breng deze crème elke ochtend en avond aan op de gereinigde huid (waar zich huidirritatie bevind). Mocht u erg last hebben van huidirritatie, dan raden we aan om voor de crème ook de EXCM Serum aan te brengen voor het beste resultaat. Is uw huid hersteld? Smeer dan minimaal 1 maand door zodat de huid ook hersteld blijft. 

Opgebouwd uit huideigen en huididentieke ingrediënten. Ook bij langdurig gebruik, veilig zonder bijwerkingen. Een veilig en gezond alternatief voor de bestaande medicinale producten met hydrocortison.

EXCM Cream zit in een glazen fles met pompje en bevat 50 ml. Het is een dikke crème dus voorzichtig gaan pompen als u dit product gebruikt. 

17.83 € 35.65 €
Please select variants first