Collageen Facial Treatment masker + GRATIS Hydrogel oogpads

-23%

BeautyFace werkt met 99,4% natuurlijke hydrogel en dat is onvergelijkbaar met veel andere maskers.

BeautyFace collageen hydrogel is de beste vochtverdeler ooit. Mede door de "warming chrystal technology" die samenwerkt met uw huidtemperatuur; uw poriën gaan hierdoor open, actieve werkstoffen worden in de diepere huidlaag opgenomen en het herstelt de huidbarrière.

Het belangrijkste effect van collageen hydrogel is het herstel van de huidstructuur en aanvulling van tekorten aan collageen proteïnen vanwege uw leeftijd (verlies aan collageen betekent een dunnere, minder flexibele huid met fijne lijntjes en rimpels op uw gezicht en onder uw ogen).

Huidtype: geschikt voor alle huidtypes vanaf 25+ en zelfs voor de (zeer) gevoelige huid zoals couperose. 

Het resultaat: hydrateert en verzacht de huid. Geeft de huid ook weer een frisse uitstraling. Verminderd fijne lijntjes, donkere kringen onder de ogen en vermindert vochtwallen.

Toepassing: reinig eerst uw huid, daarna het masker aanbrengen en het masker 15 tot 20 minuten laten inwerken. Vervolgens met lauwwarm water verwijderen en een serum of 24H cream aanbrengen voor het beste resultaat.

Tip: wilt u het masker warm hebben? Leg dan het masker met plastic verpakking even in een bak warm water, daarna is het masker warm als u het gebruikt. Wilt u het masker koud hebben? Leg dan het masker met plastic verpakking in de koelkast. Na 15 minuten kunt u het masker gebruiken die verkoelend aanvoelt.  

Dit oogmasker kunt u 1 keer gebruiken, ook het gezichtsmasker kunt u 1 keer gebruiken.

10,00 € 15,00 €
Please select variants first