Collageen Facial Treatment masker: couperose en verjongend

BeautyFace werkt met 99,4% natuurlijke hydrogel en dat is onvergelijkbaar met veel andere maskers.

BeautyFace collageen hydrogel is de beste vochtverdeler ooit. Mede door de "warming chrystal technology" die samenwerkt met uw huidtemperatuur; jouw poriën gaan hierdoor open, actieve werkstoffen worden in de diepere huidlaag opgenomen en het herstelt de huidbarrière.

Het belangrijkste effect van collageen hydrogel is het herstel van de huidstructuur en aanvulling van tekorten aan collageen proteïnen vanwege jouw leeftijd (verlies aan collageen betekent een dunnere, minder flexibele huid met fijne lijntjes en rimpels op jouw gezicht).

Huidtype: geschikt voor alle huidtypes ook voor de (zeer) gevoelige huid. 

Het resultaat: hydrateert en verzacht de huid. Ook geeft dit masker de huid weer een frisse uitstraling.

Toepassing: reinig eerst jouw huid, daarna het masker aanbrengen en het masker 15 tot 20 minuten laten inwerken. Vervolgens met lauwwarm water verwijderen en een serum of 24H cream aanbrengen voor het beste resultaat.

Tip: wil je het masker warm hebben? Leg dan het masker met plastic verpakking even in een bak warm water, daarna is het masker warm als je het gebruikt. Wil je het masker koud hebben? Leg dan het masker met plastic verpakking in de koelkast. Na 15 minuten kan je het masker gebruiken die verkoelend aanvoelt. 

Dit masker kan je 1 keer gebruiken. 

10,00 €