MERK PRODUCTEN

Wij, van Beautysalon Chantal werken in de beautysalon met deze merken. Ook verkopen wij deze producten in onze webshop.

IK Skin Perfection

IK Skin Perfection werkt alleen met 'groene cosmeceuticals'. We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. 

Door hoge dosering werkstoffen zorgt IK Skin Perfection voor intensieve huidverbetering, Ook worden verschillende huidaandoeningen zoals acne, rosacea en pigmentaties dieper in de huid aangepakt, daar waar de oorzaak zich bevindt. Zo verbetert de huidstructuur, verminderen huidirritaties en ziet de huid er weer stralend en gezond uit! 

Producten bestellen van IK Skin Perfection? U vindt alle producten in onze webshop.

Extenso Skincare & Extenso For Men

Extenso is een 'no nonsense' merk dat zich enkel richt op de essentie van huidverzorging.

Extenso is 100% vegan, rijk aan natuurlijke ingrediënten en bevat zorgvuldig geselecteerde werkstoffen. De producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën, overbodige geur- en kleurstoffen en uiteraard dierproefvrij.

Producten bestellen van Extenso? U vindt alle producten in onze webshop.


Loveli

Loveli 100% troepvrij en 100% natuurlijk. Loveli heeft de populaire deodoranten in hun assortiment en heerlijke bodyproducten zoals een body oil, body wash, body scrub en verschillende soorten lipbalsems. 

Producten van Loveli bestellen? U vindt ze in onze webshop

Bellaoggi & GRIGI

Bellaoggi en GRIGI zijn allebei Italiaanse make-up merken. Bellaoggi heeft verschillende kleuren oogschaduwsticks, mascara's en verschillende kleuren lipsticks (mat en shine) voor een mooie, betaalbare prijs. 

GRIGI heeft veel verschillende kleuren nagellak en nagelverzorgingslakjes. Alles voor slechts €3,99 per stuk!

U vind Bellaoggi en GRIGI producten in onze webshop.