Medische huidverzorging

Medische huidverzorging, een goede en gezonde huid bij intensieve medische behandelingen. - Slikt/gebruikt u intensieve medicatie? Heeft u chemotherapie? Of bestraling behandelingen? Voelt u en ziet u dat uw huid daardoor veranderd? Dan is deze behandeling voor u een oplossing.

Chemotherapie en bestralingen drogen de huid uit en maken de huid vaak schilferig, overgevoelig en geïrriteerd en soms kan het gaan jeuken. Daarom richt het merk IK Skin Perfection zich op deze mensen. Het is namelijk heel moeilijk om producten op te zoeken die zacht voor de huid zijn en die de huid kalmeert. Vaak krijgen mensen ook geen uitleg wat ze wel en niet mogen gebruiken in deze moeilijke periode.

IK Skin Perfection heeft een productenlijn ontwikkeld die een krachtige werking hebben dan reguliere producten én die tegelijkertijd minder bijwerkingen hebben dan medicinale crèmes. Verder hebben ze een pH waarde van 5,5 (dat is ook de pH waarde van onze huid). Waarom hebben ze een pH waarde van 5,5? Dat hebben ze zo gedaan omdat hoe hoger de pH waarde is, des te droger, doffer en sneller de huid geïrriteerd is en dat wilt u bij chemotherapie en bestralingen juist voorkomen. Hierdoor maakt deze producten ook dat ze geschikt zijn voor de zeer gevoelige huiden.


IK SKIN & MEDICAL BEHANDELING 

Bij deze behandeling krijgt u productadvies en leg ik u uit hoe uw de producten kan gaan gebruiken. 

De behandeling bestaat uit: een huidanalyse, de huid uitgebreid reinigen met de Silk en zachte kwasten, een ontspannende massage (van het gezicht, hals, decolleté) met De-Itchy olie, een hydraterend masker (wanneer het masker intrekt, komt er een handmassage met de butterly cream) en als afsluiting van de behandeling breng ik de 24 uur crème aan (de Recover). 

Duur 45 min.  

Zonder box met producten: €40,-

Met producten box: €60,-

Box met producten los: €44,95.

Wat voor producten heeft IK Skin Perfection in hun medical productenlijn?

- Silk: dat is een 3 in 1 reiniger, het is een milde reiniging, lotion en oogmake-up remover in 1 product (mits het geen waterproof is).

- Recover: een dag/nachtcrème in 1 (of ook wel een 24 uur crème genoemd) Speciaal voor de gevoelige huid. Deze crème zorgt er voor dat de huid gekalmeerd wordt en de roodheid afneemt.

- De-Itchy: een olie die de huid kalmeert maar ook jeuk tegen gaat. Het is een ideale olie om bijv. onder een pruik te kunnen aanbrengen (tegen de jeuk). De olie bevat veel antioxidanten en vitaminen. Het verzacht de huid niet alleen, het herstelt en vernieuwt de huid ook die beschadigd is door intensief medicatiegebruik, chemotherapie, bestraling, chemicaliën, milieu- en weersinvloeden.

- Lip: een 100% vegan lippenbalsem die uw lippen onmiddelijk verzacht en herstelt tegen uitdroging.

Binnenkort ook een haarlijn: shampoo, conditioner en een haarmasker.