Massages & Wellness


"Ontspanning met warme massageolie en hotstones. Omringt met geuren van essentiële oliën."

Boek jouw relaxmomentje in via: https://beautysalonchantal.boekingapp.nl/


Reiniging en scrub rug - 15 minuten

Een reiniging en een bodyscrub op de rug. Als afsluiter wordt er een bodyspray aangebracht. 

€14,00

Massage gezicht/hals/decolleté - 30 minuten

Met een reiniging vooraf, daarna volgt er een massage van het gezicht hals en decolleté. Als afsluiting wordt er een dag- en nachtcrème (24H cream) aangebracht.

€26,50

Massage rug en nek - 30 minuten

Met een schuimreiniging voor af. Daarna volgt er een massage van de rug en nek. Hierna komt er als afsluiting een verkoelende, hydraterende bodymist.

€29,00

Wellness behandeling - 60 minuten

Een uitgebreide, luxe behandeling. We beginnen met een schuimreiniging, daarna komt er een bodyscrub om dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens komt er een massage van de rug en nek. Hierna volgt er een rugpakking met witte klei. Als afsluiter wordt er een verkoelende, hydraterende bodymist op de rug gesprayd.

€40,50

Bindweefselmassage gezicht/hals/decolleté

Resultaten van bindweefselmassage van het gezicht, hals en decolleté: rimpels en fijne lijntjes laten vervagen, de huid een gezonde gloed (glow) geven en om de verslapte huid te verbeteren.

Bindweefselmassage heeft het beste resultaat als het in kuurvorm wordt toegepast: 1 keer per week, 5 weken lang. Daarna adviseren wij tweemaal per jaar deze massage te volgen om optimale huidconditie te behouden.

€39,50

Bindweefselmassage rug

Resultaten van bindweefselmassage van de rug: doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd, zodat er meer zuurstof in het bloed komt en de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Verder verstevigd deze massage de huid, stimuleert aanmaak van bindweefsel en heft onderhuidse verklevingen op.

Bindweefselmassage kan het best worden toegepast in kuurverband. We adviseren gemiddeld 8 behandelingen en dan 2x keer per week voor het beste resultaat.

€38,50

Shiatsu gezicht/hals/decolleté/armen

Shiatsu is een drukpuntmassage. Hetzelfde als acupunctuur, alleen dan zonder naalden. Met duimen maken we druk bewegingen op drukpunten die in verbinding staan met organen en energiebanen. Met shiatsu massage brengen we het lichaam weer in balans.

€39,50