en-Beautysalon Chantal gaat verhuizen!

04/08/2021

Ja, je leest het goed! Sommige weten het al, maar we hebben dus helaas het nieuws gekregen dat binnenkort de Beautysalon uit het pand van Salon Duet Marum moet. Wanneer weten we nog niet precies. In ieder geval wel dít jaar. 


Wat blijft hetzelfde?

De webshop blijft. We brengen graag al jouw favoriete product(en) (of cadeaubon) gratis naar jouw als je in (omgeving) Marum & Siegerswoude woont.

Het online boekingssysteem blijft, zo kan je nog steeds gemakkelijk online een behandeling inplannen of toch langs komen voor advies in de Beautysalon (maar dan wel in Siegerswoude). 


Wat veranderd?

De Beautysalon verhuisd naar Siegerswoude (kleine 10 minuutjes rijden met de auto van Marum). We zijn druk bezig om de garage om te bouwen tot Beautysalon. Daar houden we jou ook graag van op de hoogte op onze social media kanalen. 

Verder ga ikzelf (Chantal) ook een nieuwe opleiding doen. Dit ga ik in deeltijd doen, dus genoeg tijd over om alle behandelingen uit te kunnen voeren. Maar mijn werktijden kunnen wel een beetje veranderen dan dat je nu gewend bent. Ook ben ik nog steeds bezig om nieuwe behandelingen toe te voegen aan ons assortiment, ben jij al benieuwd? 


Kortom, we zitten hier niet stil en we houden jullie graag allemaal op de hoogte. Mochten er vragen zijn dan horen we dat graag via: 0642543419 (whatsapp/sms) of via de e-mail beautysalon-chantal@hotmail.com.