Duurzame Dinsdag 

07-09-2021

Iedere eerste dinsdag van september is het Duurzame Dinsdag, dit jaar is dat dus vandaag. Duurzame Dinsdag is een bijzondere dag waarop duurzame initiatieven een podium krijgen. Bij IK Skin Perfection vinden zij dat ieder initiatief een belangrijke stap is naar een duurzamere en mooiere wereld. IK Skin Perfection ontwikkelt hun producten in harmonie met de natuur en staan voor veilige formules. Ook respecteren en houden ze van het zeeleven. Hiervoor nemen zij dus verantwoordelijkheid. 

Zij werken nu ook toe naar een 100% microplastics-vrije productlijn: inmiddels zijn al 15 producten uit hun collectie 100% microplastics-vrij! 

Dit zijn: BUTTERLY CREAMDE-ITCHY+PRE-RED+RE-HYDRATING+BAMBOO DETOX MASK MINERAL SUN BOX (MINERAL SPF 30, SUNSTICK SPF 50, AFTERSUN)MIMATCHA SCRUBBLOOOMING EAU DE PARFUMLIP+NAILBLUSHMATCHA TEABLENDGREEN TEABLEND

IK Skin Perfection werkt met 100% natuurlijke actieve werkstoffen (groene cosmeceuticals), die zorgen voor het doeltreffende huidresultaat. Maar er is meer. Hun totale product is 90- 100% natuurlijk. Wist je dat... In Nederland mag een product al 'natuurlijk' worden genoemd wanneer er minimaal 10% aan natuurlijke ingrediënten in het product aanwezig is(!). Met 90-100% onderscheidt het merk IK Skin Perfection zich van veel cosmeticamerken. Met het NO-label zegt IK Skin Perfection nee tegen alle huidonvriendelijke en belastende stoffen zoals SLS/SLES, parabenen, minerale oliën en synthetische geur- en kleurstoffen.

Ben jij benieuwd naar de producten van IK Skin Perfection? Je vindt alle producten van IK in onze webshop!

Bron: IK Skin Perfection