Bio Peel behandeling

07-12-2021

Jeej, het assortiment is uitgebreid qua huidverbeteringsbehandelingen. De Bio Peel is nu de trend op het gebied van huidverbetering. Maar wat is een Bio Peel? 

Bio Peel is een kruidenpeeling. Het bestaat uit een mix van kruiden, zeewier en algen.
Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, mét een zichtbaar resultaat eindresultaat. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Het resultaat na de behandeling? De huid is diep gereinigd en voelt zeer glad en zacht aan. 

Welk huidtype is geschikt voor een Bio Peel behandeling? Alle huidtypes! De Bio Peel is 100% natuurlijk en is zelfs geschikt voor een (zeer) gevoelige huid. Deze behandeling is ook perfect om 1 keer in de maand in te plannen naast het (thuis)gebruik van IK Skin Perfection producten, maar kan ook prima geboekt worden als zonder IK Skin Perfection producten als "oppepper". 

Wat is het doel van de Bio Peel? 

  • Fijnere poriënstructuur
  • Gladdere huid 
  • Gladstrijken van fijne lijntjes/rimpels
  • Verminderen van hyperpigmentatie (ouderdomsvlekken/pigmentvlekken)
  • Puistjes verminderen
  • Kalmeren van onrustige huid
  • Opfrissen van een doffe, vale huid (de glow terug brengen)

Hoe vaak raden wij de Bio Peel aan? Het liefst in een kuurverband (8x behandeling), maar het kan ook 1 keer in de maand of 1 keer in de 2 maanden. Wist jij dat jouw huid zich elke maand vernieuwd?

Wanneer kan de Bio Peel niet? Bij actieve acne (puistjes met een witte kop er op), bij een botox behandeling en een Bio Peel moet minimaal 14 dagen tussen zitten. Tussen harsen en de Bio Peel moet ook minimaal 14 dagen tussen zitten. Tussen de volgende behandelingen en een Bio Peel moet minimaal 6 weken tussen zitten: microdermabrasie, sterke chemische peeling (TCA, Jessner, Blue Peel), IPL en een laserbehandeling. Na de Bio Peel raden we aan om de zon(nebank) minimaal 14 dagen te worden vermeden en om elke dag in te smeren met SPF50.

Kan ik een reactie krijgen van de Bio Peel? De huid kan tot 48 uur na de behandeling droog en lichttrekkerig aanvoelen. Dit kan weggaan door de crème te gebruiken met een olie. Er zijn 2 huidreacties:

  • Reactie 1: directe roodheid en warmte van de huid.
  • Reactie 2: indirecte roodheid en warmte van de huid (dit treedt een paar uur later pas op).

De reacties zijn heel normaal en duren maximaal 48 uur (hoort bij het proces). Na enkele dagen (ongeveer 5 dagen) kan de huid licht gaan schilferen, ook dan kan je de olie gebruiken. Je krijgt een klein potje olie mee naar huis. Je kan natuurlijk ook een fullsize olie kopen bij ons op de webshop of in de salon in Siegerswoude.


Categorieën