Bamboohoutskool & de huid

01-03-2021

Het Bamboo Detox Mask van IK Skin Perfection is het besté zuiverende masker die ik tot nu toe heb opgehad. Ik vind het masker fantastisch, maar ga jij dat ook vinden?


Wat doet bamboohoutskool voor jouw huid?

Het geactiveerde bamboohoutskool trekt als een magneet vuil en bacteriën aan. Het kan wel 100 tot 200keer zijn eigen gewicht aan toxines opnemen. Ook heeft het een antioxiderende werkingen en zorgt voor het verwijderen van onzuiverheden en afvalstoffen.


Wat zit er nog meer in het Bamboo Detox Mask?

- Koalinklei: is mild absorberend, werkt egaliserend en verzacht + herstelt hiermee de huidbarrière. Het voert effectief afvalstoffen af en is rijk aan mineralen, ijzer, magnesium, calcium, natrium en zink.
- Bentoniet: is samengesteld uit onder meer vulkanisch as en wordt beschouwd als de koning van absorptie van talf en absorbeert vocht. Het maakt de huid gladder, zachter en strakker.
- Tea Tree oil: zorgt voor optimale zuivering van de huid.


Resultaat na het gebruik van het Bamboo Detox Masker

Dit masker maakt jouw huid niet alleen gladder, strakker en zachter.... maar ook verfijnt dit masker jouw poriën en stimuleert het de celvernieuwing. Ook geeft het de doffe, vermoeide en onzuivere huid een intense energieboost en zorgt dat weer voor een frisse, gezonde uitstraling!


Voor welk huidtype is dit masker geschikt?

Dit masker is geschikt voor alle huidtypes, maar met name voor de huid met een vale, vermoeide teint, vergrote poriën, onzuiverheden, acne, littekens, gedehydraterende huid. 


Wist jij dat?

Jij het poedermasker volledig kan afstemmen op jouw huidwensen of behoeften? Voeg bijvoorbeeld een Oil Infusion (huidolie) of Acid Infusion (Glycol- of Salicylzuur) toe. Samen met jou bekijk ik graag wat het beste bij jouw huid en huidwensen past. 

Tip! Heb jij veel last van onzuiverheden op je lichaam? Voeg dan wat Bamboo Detox Mask toe aan het badwater voor een zuiverend effect.